• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osim o atmosferi: Ljepše je igrati u Banjaluci!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Željezničara Amar Osim osvrnuo se i na ambijent na Gradskom stadionu u Banjaluci tokom sinoćnjeg derbija 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Amar Osim o ambijentu Borac - Željezničar (3:0) Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbaleri Borca zabilježili su najveću pobjedu nad Željezničarom (3:0) otkako se igra zajednička Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Ne samo da su crveno-plavi pobijedili već i potpuno nadigrali plave sa "Grbavice", koji u 90 i kusur minuta nisu uputili nijedan šut u okvir gola, a prvu šansu su stvorili u posljednjem minutu sudijske nadoknade, kad je pobjednik uveliko bio odlučen.

Čestitke kolegi Branislavu Kruniću i banjalučkom klubu, na zasluženoj pobjedi uputio je trener Želje Amar Osim, koji se takođe osvrnuo i na atmosferu na Gradskom stadionu na kojem se okupilo, po našoj procjeni, između šest i sedam hiljada gledalaca.

"Ovdje je uvijek fino igrati. Uvijek se radujem utakmicama protiv Borca jer znam da će biti napeto, da će biti pozitivnog naboja. A sad, ljepše je igrati u Banjaluci nego negdje drugo zato što je ambijent fudbalski. To kod nas podrazumijeva parole i pjesme koje možda nisu primjerene, ali živimo u takvoj državi. Zato se na to ne obazirem niti kritikujem, ali ljepše je definitivno igrati ovdje nego negdje drugo. S te strane, jedva čekam iduću utakmicu protiv Banjalučana", rekao je šef struke sarajevskih plavih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC