• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dalić: Igraćemo pameću, ne srcem

Autor mondo.rs

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić oprezan pred duel sa komšijama koji su ih već jednom savladali.

Selekcija Mađarske napravila je iznenađenje pobedom 2:1 u prvom duelu sa Hrvatskom u grupi E kvalifikacija za EURO, a u četvrtak će se ove dve selekcije opet sastati.

Atmosfera u Splitu, gde će se meč odigrati po prvi put od famoznog slučaja "svastika", biće uzavrela, ali selektor "vatrenih" Zlatko Dalić ne želi da to omete njegove igrače pred meč na Poljudu.

"Bitno je da igramo pameću, a ne srcem. Nama pobeda 1:0 nosi tri boda. Ne smemo srljati i ući u nervozu. U Slovačkoj je to bilo sjajno. Bez obzira na početne promašaje nastavili smo da igramo smireno, ali u Azerbajdžanu (nerešeno 1:1, prim. aut.) to nije bilo dobro. Ako uđemo u nervozu, onda ćemo stvoriti kontra efekat. Tražiću od igrača strpljivu i smirenu igru", najavio je Dalić, ali i dodao: "To očekujem i od naše publike. Kod nas se sve odmah želi sve riješiti u prvih 10 minuta."

Kod Mađara neće biti četiri igrača iz prve ekipe.

"Respektujemo Mađare i neće nas zavarati ta činjenica. Oni su nas pobedili u prvom susretu i ulazimo u utakmicu s respektom. Ali, sve će zavisiti od nas i kako ćemo mi igrati", poručio je Dalić.

Stvari će u Splitu biti vrlo zanimljive i van terena. Poznato je da Splićani "ne mirišu" fudbalsku reprezentaciju Hrvatske i uopšte HNS, nezadovoljni pre svega tretmanom prema Hajduku, dok na sve to dolaze i problematični navijači Mađarske, koji se ne mogu nazvati baš miroljubivima.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20.45, a situacija u grupi E je takva da se čak četiri selekcije aktivno bore za plasman na jedno od prva dva mesta koje vode na Evropsko prvenstvo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC