• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman napušta Zvezdu u junu: Ivajlo Petkov doputovao na Kipar po potpis

Autor mondo.rs

"Imamo dva reprezentativna golmana, ali smo se odlučili da potpišemo ugovor sa igračem ozbiljnog kluba i pojačamo konkurenciju na ovoj poziciji", rekao je sportski direktor Levskog Ivajlo Petkov za sajt bugarskog kluba.

 Golman Crvene zvezde Zoran Popović potpisao za Levski Izvor: MN PRESS

Zoran Popović iskoristio je ulazak u poslednjih šest meseci ugovora sa Crvenom zvezdom da pronađe naredni angažman, a potom profesionalno odradi ugovor do juna i napusti Ljutice Bogdana kao slobodan igrač.

Rezervni golman šampiona Srbije potpisao je danas za Levski iz Sofije čiji će član formalno postati na kraju sezone 2019/20, za razliku od Marka Marina, Milana Jevtovića i Erika Jirke koji su tabor crveno-belih napustili ove zime.

Možda će vas zanimati

Petkov je doputovao na Kipar kako bi potpisao ugovor sa Popovićem.

"Imamo dva reprezentativna golmana, ali smo se odlučili da potpišemo ugovor sa igračem ozbiljnog kluba i pojačamo konkurenciju na ovoj poziciji", rekao je sportski direktor Levskog Ivajlo Petkov za sajt drugog najtrofejnijeg bugarskog kluba.

Detalji ugovora između "plavih" i Popovića, koji je u prethodnih godinu i po dana od dolaska iz Bodo Glimta zabeležio 18 nastupa kao alternativa novom kapitenu Milanu Borjanu, nisu saopšteni.

Do odlaska u Norvešku, Popović (31) koji ima i hrvatski pasoš nastupao je 20 puta za Napredak i 126 puta za Voždovac, čiju je mrežu sačuvao u 55 navrata.

Izvor: MN PRESS

Novi trener šampiona Dejan Stanković pored Borjana i Popovića u pogonu ima i novajliju iz Radnika, Nikolu Vasiljevića (23) i povratnika sa pozajmice u Grafičaru, Aleksandra Stankovića (21).

PRELAZNI ROK CRVENE ZVEZDE, ZIMA 2020:

Došli: Seku Sanogo (Al Itihad);

Otišli: Marko Marin (Al Ahli), Milan Jevtović (APOEL, pozajmica), Erik Jirka (Gornik Zabže, pozajmica), Zoran Popovć (Levski Sofija, jun 2020);

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC