• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem je najbolji "donator" Eredivizije: 93.000.000€ za tri i po godine

Autor mondo.rs

Stiven Bergvajn je stigao u London i pojačaće ekipu Žozea Murinja.

 Stiven Bergvajn prelazi u Totenhem Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Totenhem nastavlja da se pojačava. Nakon što je Žoze Murinjo uspeo da dobije prvo pojačanje od dolaska u klub u vidu Žedsona Fernandeša, sada je još jedan transfer izvestan.

Kako stoje stvari, Stiven Bergvajn će biti novi igrač "pevaca"!

Možda će vas zanimati

On će, prema pisanjima uvek dobro obaveštenog italijanskog novinara Fabricija Romana, postati novi fudbaler Totenhema u transferu vrednom 31.000.000 evra!

Romano je u utorak na društvenim mrežama objavio da je dosadašnje levo krilo PSV-a iz Ajndhovena stigao u London i da je dogovorio lične uslove sa finalistom Lige šampiona.


Očigledno je preostalo da se samo srede još određeni detalji i da ovaj transfer bude ozvaničen, a Totenhem će tako nastaviti praksu kupovine u Holandiji.

Nakon što su svojevremeno ozbiljno profitirali kupovinama Kristijana Eriksena i Jana Vertongena iz Ajaksa, u prethodne tri i po godine londonski klub je samo na trojicu igrača potrošio 93.000.000 evra!

U leto 2016. godine je iz AZ Alkmara stigao Vinsent Jansen i to se ispostavilo kao veliki promašaj kluba. Za njegov transfer su morali da izdvoje 22 miliona evra, a vrlo brzo je postalo jasno da će Holanđanin napustiti klub. On sada nastupa za meksički Monterej.


Godinu dana kasnije, poslednjeg dana prelaznog roka, Danijel Levi je "iskeširao" 40 miliona za štopera Ajaksa Davinsona Sančeza, a utisak je da Kolumbijac još nije opravdao toliku svotu novca.

Sada je, kako stvari stoje, na redu Bergvajn, koji je za četiri i po godine u dresu PSV-a postigao 31 gol i ostvario 41 asistenciju na 149 utakmica.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC