• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj sage: Kristijan Eriksen stigao u Milano

Autor mondo.rs

Danski fudbaler bi trebalo da završi ljekarske preglede prije potpisa ugovora.

Dugo je postojala želja da napusti London, a sada se danskom fudbaleru Kristijanu Eriksenu pružila šansa da se preseli u Milano. Nakon dugih pregovora, izgleda da je sve riješeno.

Dosadašnji fudbaler Totenhema je sleteo u Milano, gdje bi nakon ljekarskh pregleda trebalo da potpiše višegodišnji ugovor sa Interom.

Možda će vas zanimati

Jedna od najvećih želja Antonija Kontea u prethodnom periodu bilo je jačanje veznog reda, a danski fudbaler bi trebalo da donese kvalitet i kreativnost u redove italijanskog kluba.

Tako će Konte, koji je prethodno radio u Čelsiju, nastaviti da se pojačava iz Premijer lige. Inter u svojim redovima već ima Aleksisa Sančeza, Romelu Lukakua, Viktora Mozesa, Ešlija Janga,... a u planu je dovođenje još nekih igrača.

Eriksen je još od prethodnog ljeta nezadovoljan statusom koji ima u klubu. Prvo se pričalo o njegovom odlasku u Real, ali je taj klub izgubio interesovanje, pa je danski fudbaler morao da razmatra i druge opcije.


Ove sezone je u Totenhemu pao u drugi plan, izgubio je mjesto startera i oba trenera, Maurisio Poketino i Žoze Murinjo, su uspjevali da sastave tim u kom on nije imao dominantnu ulogu. To je bila velika razlika u odnosu na prethodne sezone.

Pretpostavlja se da će transfer danskog reprezentativca iznositi 16.8 miliona funti, a da će on zarađivati oko 320.000 funti na nedeljnom nivou. Ugovor sa Totenhemom je isticao na kraju sezone, ali je Inter bio riješen da igrača uzme već sada. Italijanski tim i kreativni vezista će potpisati saradnju na četiri i po godine.

Ekipa Intera je u nizu od tri ligaška remija, što im je malo smanjilo šanse za osvajanje titule. Raduje ih sinoćnji poraz Juventusa, ali je torinski tim i dalje lider na tabeli u Seriji A.

Očekuje se da do kraja prelaznog roka Inter pokuša da dovede i Olivijea Žirua, napadača sa kojim je Konte sarađivao u Čelsiju. Time bi vjerovatno bio završen prelazni rok za ovaj klub.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC