• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Konte mi je pred svima rekao da sam smeće, pa sam zaigrao bolje''

Autor mondo.rs

Antonio Konte sjajno predvodi Inter ove sezone, ali ništa od toga ne bi bilo moguće da nema letošnjeg pojačanja iz Mančester junajteda.

Kada je Antonio Konte preuzeo Inter, kao jednu od glavnih meta je označio Lukakua. Romelu je stigao iz Mančestera, postao jedan od najbitnijih igrača u klubu i vratio trenera za poverenje.

Nije bilo sjajno tokom cele prve polusezone u njihovoj saradnji. Počeli su uz male probleme, a Romelu Lukaku je otkrio šta se sve dešava u njihovom odnosu.

Možda će vas zanimati

U opširnom razgovoru, Romelu Lukaku se dotakao raznih tema, od toga ko je najbolji trener sa kojim je radio pa do rasizma koji je veliki problem u Italiji. Ipak, najzanimljiviji deo je bio priča o Konteu.

''Nikada nisam doživeo nešto takvo. Bila je to jedna od prvih utakmica, u Ligi šampiona. Igrali smo protiv Slavije iz PRaga, bio sam veoma loš. Pred svim ostalim igračima mi je rekao da sam smeće.'', navodi Lukaku.

Nekadašnji fudbaler Anderlehta, Čelsija, Evertona, Mančester junajteda i stadanrdni reprezentativac Belgije ističe da tu nije bio kraj šokovima za njega.

''Nastavio je da govori o meni. Rekao je da će me izvesti iz igre posle pet minuta ako nastavim da igram loše. Sledeći meč smo igrali protiv gradskog rivala Milana i bila je to jedna od mojih najboljih utakmica. Probudio me je. On to može da uradi bilo kome, jer su kod njega svi jednaki'', navodi snažni napadač.

Belgijanac je napomenuo da su Antonio Konte, Ronald Kuman i Roberto Martinez najbolji treneri sa kojima je radio u karijeri. Istovremeno, našao je opravdanje i za Žozea Murinja, jer Portugalac tokom rada na Old Trafordu nije mogao da dobije igrače sa kojima je želeo da radi.

Od dolaska u Italiju, za koju smatra da bi bila sjajna zemlja da nema rasizma, Lukaku je odigrao 26 mečeva za Inter. Bio je strelac 18 puta, 14 puta u prvenstvu i po dva puta u Ligi šampiona i italijanskom kupu. Pored toga zabeležio je i četiri asistencije za trenutno drugoplasirani tim Serije A.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC