• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan igra za prekid crne serije: Dva mjeseca je bez pobjede u ABA, a Cibona stiže u grad!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li slijedi Partizanovo buđenje?

 Partizan Cibona ABA liga najava Partizan igra za prekid crne serije Dva mjeseca je bez pobjede u ABA Izvor: MN PRESS

Crno-bijeli traže način da se vrate u formu.

Partizan u 20. kolu ABA lige dočekuje Cibonu nakon uzastopna dva poraza. U Hrvatskoj su izgubili od Zadra, dok su u Evrokupu olako prepustili pobjedu Trentu.

Trener crno-bijelih Sašo Filipovski saglasan je da je njegov tim imao dvije teške utakmice, a sada da bi se vratili na pobjednički kolosijek on od svojih košarkaša traži energiju i maksimum.

"Teške dvije utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobjedu", rekao je Filipovski, pa se zatim osvrnuo i na protivnika.

"Cibona je promijenila trenera, doveli su i neke nove igrače kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo da igramo sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da spoljni igrači moraju da pomognu na unutrašnjim pozicijama", analizirao je trener crno-bijelih.

Tim iz Zagreba u duel sa Partizanom ulazi takođe poslije poraza, od njih je bio jači takođe hrvatski tim Split. Bek crno-bijelih Ognjen Jaramaz želi da stavi tačku na loše rezultate svog tima i vjeruje da Partizan može do trijumfa.

"Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezultata i da se uprkos svim problemima sa povredama, psihički i fizički podignemo. Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će željeti da se protiv nas dokažu. Ipak, nadam se i vjerujem da će pobjeda na kraju pripasti nama", poručio je jedan od ključnih igrača crno-bijelih.

Košarkaši Partizana u ABA ligi ne znaju za pobjedu još od 3. januara. Tada su savladali ekipu iz Splita, a od te utakmice nizali su samo poraze.

Utakmica između Partizana i Cibone igra se u subotu 6. marta u Hali sportova "Ranko Žeravica" uz direktan prenos na kanalu Arenasport.

Crno-bijeli u 20.kolo ulaze kao sedmi na tabeli uz sedam pobjeda i 11 poraza, dok tim iz Zagreba zauzima tek 13. poziciju, ima isti broj poraza kao Partizan, dvije manje pobjede, ali i dva manje odigrana susreta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC