• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mislio sam da Partizan ne može gore! Legenda crno-belih u šoku - ništa mi nije jasno, niko da se posvađa,da zakrvi...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Ne sme serija poraza da bude NORMALNA u Partizanu, sa ovakvom igrom bolje da ne idemo u plej-of"

 miroslav-beric-sokiran-mislio-sam-da-kk-partizan-ne-moze-gore-ne-razumem-nije-mi-jasno Izvor: MN PRESS

Bez ikakvih problema je Partizan večeras izgubio od Trenta i ugrozio sebi plasman u četvrtfinale Evrokupa, ali više od poraza one koji vole crno-bele boje brine igra i nastup.

Možda će vas zanimati

Legendarni kapiten Partizana Miroslav Berić bio je jako tužan i razočaran posle meča, rekavši da mu nije jasno šta se dešava i da ne može da prihvati sadašnju situaciju da se "normalizuju" serije poraza crno-belih.

Partizan je izgubio 69:54, a igrao je praktično samo četvrtinu i po, a Berić je priznao da su crno-beli na kraju imali sreće.

"Nije mi jasno. Ako se i gubi treba da se razmišlja i o razlici, ali onakav pad u igri… Na kraju možemo da budemo zadovoljni sa -15. Oni su imali 21 poen prednosti minut i 21 sekundi pre kraja. Sreća naša što igrači Trenta nisu svesni da je njima svaki poen važan. Oni su tri napada završili olako… Sreća naša. Na kraju moramo da budemo zadovoljni sa -15", rekao je Berić za Sport klub.

Pitanja mu nije trebalo postavljati, samo je pokuljalo iz njega.

"Ništa mi nije jasno. Ja sam mislio da gore ne može, ali iskreno izgleda da gore može. Ne razumem i ovaj odnos, da oni tako padnu, da moral padne, da nema igrača koji će da pokrene. Onako svi spuštene glave… Trentno je osrednja ekipa, ali tako o tome razmišljamo, šta onda da radimo u plej-ofu? Protiv Uniksa? Protiv Virtusa? Koji su digli formu… Mi sa ovakvom igrom bolje da ne ulazimo u plej-of", pričao je Berić.

Legendarni bek je rekao da je Partizan dobro odigrao prvu četvrtinu, ali da je izgubio već u drugoj, kada pet i po minuta nije dao koš, a ipak je imao nerešen rezultat, posle čega se Trento probudio i napravio razliku. Odnos igrača je nešto što ga očigledno boli.

"Ne razumem toliki pad, da je pao moral, bez energije. Sad da kažemo želje, sigurno oni imaju želje, ali se to na terenu ne vidi. Nema morala, nema lidera, nema toga ko će da prekine njihov niz kada krene. Pokazalo se, sa tri dobre odbrane smo napravili 7:0 i imali napad na šest minuta do kraja utakmice. Otvoreno sve, ali… Sve mislim da gore ne može, ali Partizan ove sezone… Realno je da Lokomotiva pobedi Trento u poslednjem kolu. Sve četiri ekipe mogu da ide dalje", kazao je Berić, a onda upozorio.

"Ali, mi kako gledamo kako da Partizanu bude najbolje, mi smo uvek veći optimisti kada očekujemo reakciju, neku dobru partiju, ali ušlo se u seriju poraza i to sad postaje nešto, neću da kažem normalno, a to ne sme da bude. U moje vreme dva poraza za redom i to je alarm odmah, sastanci se sazivaju. Smeta mi, ne vidim da se iko posvađao između sebe. Niko se nije zakrvio, niko ni na koga nije digao glas, to mora da se vidi… Bili smo svedoci u reprezentaciji i u najbolja vremena Partizana se videlo to na terenu. Ne vidim ovde ni trener da išta radi, da istera nekog igrača ako treba i u svlačionicu, da se razmrda ekipa. Partizan jeste oslabljen, ali ruku na srce, Trento nije neka ekipa", rekao je Berić.

On je kazao da bi čak i uz eventualni poraz do pet razlike, minimalni trijumf u poslednjem kolu bio dovoljan za prolaz, a da su crno-beli sada blizu toga da prokockaju veliku pobedu nad Trentom od 28 razlike iz prvog meča.

Posle svega je usledio poziv na otrežnjenje:

"Mi sve pričamo kao da je Partizan već upisao pobedu (u poslednjem kolu, sledeće nedelje), pa razmišljamo kako dalje, a treba prvo da pobedimo. I sad naravno to nije domaći teren. Nadam se da ćemo otići nekoliko dana ranije (u Ljubljanu, gde će biti domaćin), upravo zbog treninga, da igrači osete obruč. Hajde da opet budemo optimisti, ja ne želim uopšte da razmišljam da izgubimo, ali ovako kako je delovalo… Hajde, glavu gore, igrači moraju da shvate da je ovo Partizan, Partizan je veliki klub. Nije dozvoljeno da se olako shvataju porazi. Oni sad završavaju sezonu što se tiče nekog cilja o kome pričamo već dve godine, a to je Evroliga. Ako ne prođemo dalje, ostaće KLS. Jadranska je završena priča i na kraju sezona staje u tu jednu utakmicu", rekao je Miroslav Berić.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC