• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoc pravi moćan Partizan - Hoće još dva pojačanja: Jedan napušta NBA, a drugi je pred vratima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan je doveo pet pojačanja, a želi još dva.

 partizan želi alena smailagića i filipa petruševa Izvor: MN PRESS, Profimedia

Partizan je ovog ljeta angažovao Željka Obradovića i doveo već pet novih košarkaša, ali izgleda da se neće na tome završiti pošto "mjerkaju" još dvojicu srpskih igrača!

To su Alen Smailagić iz Golden Stejta i Filip Petrušev iz Mege, saznaje Kurir. U pitanju su mladi košarkaši koji bi kod "Žoca" mogli da zablistaju, a koji još nisu riješili svoj status za narednu sezonu tako da će u narednim nedjeljama prelomiti gdje će nastaviti karijeru.

Možda će vas zanimati

Smailagić će najvjerovatnije dobiti otkaz u Golden Stejtu pošto se u dvije sezone nakon drafta nije izborio za veću minutažu, pa bi povratak u Srbiju mogao da bude opcija za njega.

Krilni centar je prošle sezone odigrao svega 15 mečeva za Golden Stejt i u prosjeku je postizao 1,9 poena u 1,1 skok, a često je boravio u klupskoj filijali zbog nedovoljno prostora u prvom timu. Klub koji je potpisao Nemanju Bjelicu namjerava da otpusti "Smajlija" i tako otvori mjesto u rosteru za nekog drugog.

Smailagić je prije odlaska u SAD igrao samo za malo poznati klub Beko iz Koteža, ali je pokazao da posjeduje potencijal - samo mu je potrebno vrijeme i strpljenje.

Izvor: MN PRESS

Što se tiče Petruševa, o njemu i Partizanu se spekuliše već duže vrijeme. Najbolji igrač ABA lige za prethodnu sezonu nedavno je izabran na draftu, kada ga je birala Filadelfija, pa mu predstoji igranje "ljetnje lige" za njih, a potom najvjerovatnije povratak u Evropu - samo, gdje?

Agent košarkaša Mege je nedavno povodom informacije da će Petrušev u redove crno-bijelih izjavio da se ništa neće desiti do drafta, a pošto je to gotovo - možda se sada pregovori otvore.

Podsjetimo, u Partizan su do sada došli Kevin Panter, Zek Lidej, Aleksa Avramović, Rodions Kuruks i Dalas Mur.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC