• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fali nam još par igrača! Partizan počeo pripreme sa Žocom: Stiglo šest pojačanja, ali to nije kraj!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

I iz rukovodstva kluba su nagovijestili da uskoro stižu nova pojačanja.

 Partizan-poceo-pripreme-za-novu-sezonu-Zeljko-Obradovic-ocekuje-pojacanja Izvor: MN PRESS

Partizan je danas i zvanično počeo pripreme za novu sezonu u kojoj su ambicije velike pošto je angažovan najbolji evropski trener Željko Obradović, a sa njim su stigla još šestorica sjajnih košarkaša.

Stigli su Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Ledej, Rodions Kuruks, Dalas Mur i kao posljednji Alen Smailagić, međutim na prvom treningu u novoj sezoni Obradović je uglavnom radio sa mladim košarkašima, dok će se većina "nosilaca" za narednu sezonu priključiti timu od iduće sedmice.

"Skupili smo mlade igrače da vidimo ko bi mogao da se priključi i bude dio tima tokom priprema, a onda i u toku sezone. Imamo neke igrače sa strane koje želimo da vidimo. Tu su i ovi koji će nadam se biti mnogo važni ove sezone. Vrijeme radi za nas...", rekao je Željko Obradović na početku razgovora za klupsku televiziju.

"Kakav je plan? Plan je dobar. Sljedeće sedmice idemo na Zlatibor, bićemo tamo 12 dana, pa se vraćamo u Beograd i kreću pripremne utakmice. Priključiće nam se ostali koji nisu tu i da vidimo možemo li da kompletiramo tim jer nam fali par nekih igrača da bi to bio tim za sljedeću sezonu", poručio je trener Partizana što je bio jasan signal rukovodstvu kluba da angažuje pojačanja koja im nedostaju.

Sportski direktor Zoran Savić je rekao i da bi vjerovatno tim bio kompletiran da su ranije uspjeli da dovedu trenera, ali i da se neće skrivati iza njega nego prave ekipu koja će funkcionisati kao familija.

"Sačekaćemo još malo da kompletiramo tim", dodao je direktor Partizana.

Prvi čovjek kluba Ostoja Mijailović obratio se igračima i trenerima na početku sezone, poručivši da je svima predočio ciljeve za iduću sezonu i da su oni veoma jasni.

"Bitno je da svako radi svoj posao, a da se sljedeće godine u ovo vrijeme vidimo sa ispunjenim rezultatima. Znamo da je konkurencija velika, ali ja vjerujem u Željka Obradovića. Tim ćemo kompletirati kroz naredne dane, očekuje nas zanimljiva sezona. Bilo je bitno da se smiri ova situacija sa korona virusom, mi imamo armiju navijača, potrebna nam je podrška i koliko je falila vidjelo se prošle sezone", kazao je Mijailović.

Otkrio je da će uskoro u prodaju biti puštene i sezonske karte, a da će više detalja navijači čuti naredne nedjelje.

Pogledajte kako je protekao prvi dan priprema Partizana.
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC