• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korona pokosila Partizanovo NBA pojačanje: Žoc u problemu, bar dva meča ne računa na krilnog centra!

Autor Dragan Šutvić

Cijeli stručni štab i prvi tim Partizana su testirani i srećom niko drugi nije zaražen.

 kk partizan kuruks korona virus utakmica u zadru najava  Izvor: MN PRESS

Partizan počinje svoju sezonu gostovanjem Zadru u prvom kolu ABA lige, a ekipa Željka Obradovića biće oslabljena na tom meču. 

Klub je potvrdio da je od povratka ekipe sa turnira "Pavlos Janakopulos" u Atini van stroja Letonac Rodions Kuruks, koji je zaražen virusom korona. On je u izolaciji, osjeća se dobro i ima blaže simptome, tako da se crno-bijeli nadaju da će se što prije oporaviti. 

Možda će vas zanimati

Kompletna ekipa je testirana nakon što je otkriveno da je Kuruks pozitivan na PCR testu, ali srećom po crno-bijele nije bilo pozitivnih i ekipi. A pred put u Hrvatsku Željko Obradović je istakao da je ovo vrlo specifičan meč za njegov tim. 

"Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i naše lige. Radili smo posljednju sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali Zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru", poručio je Obradović.

Oglasio se i kapiten Rade Zagorac. 

"I u predsezoni smo dosta puta pominjali da su to dva gostovanja koja nas očekuju na samom startu (Zadar i Split). Tradicionalno dobra atmosfera tamo poništava neki trenutni kvalitet i već po navici pravi zahtjevno gostovanje. Zadržali su većinu tima od prošle godine, što znači da vrlo dobro jedni drugima poznaju navike, nadogradili su to sa nekoliko novih, dobrih i iskusnih igrača. Ubijeđen sam da žele da nas pobijede", istakao je Zagorac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC