• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan bez kapitena u ABA ligi, Željko zabrinut! Obradovića brine jedna stvar pred nastavak sezone

Autor Nemanja Majstorović

Željko Obradović je analizirao predstojeći meč protiv Krke u regionalnom takmičenju.

 Partizan bez kapitena protiv Krke Izvor: MN PRESS

Krenuo je paklen ritam i za košarkaše Partizana. Počeli su takmičenje u Evrokupu pa ih sada čekaju po dva meča u istoj nedjelji.

Uspjeli su da pobijede Hamburg u Njemačkoj, a sljedeći rival je Krka u okviru petog kola ABA lige. Meč se igra u subotu od 19.00.

Možda će vas zanimati

Uoči te utakmice je strateg crno-bijelih Željko Obradović otkrio da je zabrinut za reakciju tima u ovako teškom rasporedu.

"Veoma interesantno za mene je da vidim kako će ekipa da odreguje, s obzirom da prvi put ulazimo u ovaj ritam igranja utakmica na tri dana. Priprema za utakmicu je apsolutno drugačija nego što je to bilo do sada i moramo da vidimo kako smo uspjeli da regujemo i kako će to izgledati protiv Krke, ekipe koja zaslužuje svaki respekt kao i svi timovi u ABA ligi. Probaćemo da neutrališemo njihove najbolje igrače, probaćemo da budemo na nivou na kom smo bili tokom posljednjih utakmica što se tiče napada i protoka lopte koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji", rekao je Obradović.

Izvor: MN PRESS

Utakmica se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić", a izvjesno je da će je preskočiti Zagorac.

"I ova utakmica je prilika da se napreduje i da pred domaćim navijačima pokažemo ono što nas je krasilo do sada, a to je borbenost i želja da se igra od prve do posljednje sekunde na isti način", poručio je Obradović i dodao da kapiten Zagorac najvjerovatnije neće igrati zbog bolova u leđima.

Centar Balša Koprivica je pohvalio narednog protivnika.

"Naša očekivanja kao tima je da iz utakmice u utakmicu budemo bolji. Krka je jako dobar tim, imaju par kvalitetnih pobjeda, igraju jako brzo i u stanju su da timski dobro šutiraju za tri poena. Naše je da napravimo neke korekcije u odnosu na prethodnu utakmicu protiv Hamburga, pošto igraju na sličan način. Želimo da u meč uđemo isto kao u meču Evrokupa, ali da u završnici budemo puno bolji", zaključio je Koprivica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC