• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strašna ispovijest zvijezde! Nastavnik ga seksualno zlostavljao: Imao je 13 godina, manijak ga svako veče napadao!

Autor Dragan Šutvić

Tek sa 40 godina skupio je hrabrosti da progovori.

 patris evra seksualno zlostavljan  Izvor: Profimedia

Patris Evra je nedavno izdao knjigu, a u njoj je bilo priča o Nemanji Vidiću, Kristijanu Ronaldu, otvorio se i po pitanju uvreda koje je dobio u PSŽ-u, a otkrio je i svoju najveću traumu.

Evra je u knjizi prvi put javno rekao da je seksualno zlostavkkan kao tinejdžer od strane njegovog nastavnika i direktora škole. Tada mu je bilo 13 godina, a zlostavljanje je bilo svakodnevno. 

Možda će vas zanimati

Naglasio je da je tek nedavno sve priznao majci i da se zbog toga osjećao posramljeno.

"Kada sam prvi put izdao knjigu nisam ispričao cijelu priču jer sam bio posramljen i uplašen šta će ljudi misliti. Sada hoću da kažem ovo jer ne želim da djeca u takvoj situaciji budu posramljena od samih sebe, misleći da nisu hrabri. Nije to pitanje hrabrosti, već mentalne spremnosti. Želim da se postaram da djeca imaju hrabrosti da ne okrive sebe, jer sam ja uvijek krivio sebe. Ne stidim se da kažem da sam se osjećao kao kukavica mnogo godina jer nikada nisam progovorio", počeo je Evra svoju priču. 

U svojoj novoj knjizi "Ja volim ovu igru", Evra je detaljno objasnio kako je, kada se preselio u novu školu, ostao u kući svog direktora u jednom periodu. On bi mu davao da igra video igrice i pomagao mu je sa domaćim zadacima. 

"Sada mi je jasno da je htio da me namami. Vjerujući da spavam, on bi stavio ruke ispod mog pokrivača i probao bi da me dodiruje. Znao sam da radi nešto loše, pa sam probao da ga odgurnem i udarim. Suprotstavio sam mu se, ali sam bio i uplašen, mada nisam smio da mu to pokažem. To bi trajalo nekih 10-15 minuta i on se nije šalio, pokušavao je da mi skine pantalone. Ništa nije govorio, ali se dodirivao i bio je seksualno uzbuđen onim što se dešavalo", ispričao je Evra. 

Evra godinama nije rekao ni riječ o ovome, čak ni svojim roditeljima. 

"Nikome nisam rekao, bilo me je sramota da pričam sa mojom majkom i nisam znao hoće li mi ona ili neko drugi povjerovati. Nisam nikome ispričao celu priču do sad", dodao je on. 

Na kraju je zlostavljač uspio u svojoj namjeri...

"Posljednje veče u njegovoj kući, kada je već znao da se vraćam kod svoje porodice, on je konačno uspio, stavio je moj penis u njegova usta", priča Evra. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC