• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Bajić preuzeo odgovornost za poraz: Neke odluke su bile pogrešne, doprinio sam pobjedi Partizana...

Autor Dragan Šutvić

Trener Igokee preuzeo je odgovornost za poraz od crno-bijelih u dramatičnoj završnici.

 aba liga igokea partizan dragan bajić odgovornost za poraz  Izvor: MN PRESS

Igokea je u pojedinim trenucima treće četvrtine imala prednost nad Partizanom od 14 poena (44:30, 46:32, 48:34, 54:40), ali nije to bilo dovoljno timu Dragana Bajića da u Laktašima sruši ekipu kojom komanduje Željko Obradović.

Partizan je u drugom dijelu treće i u posljednjoj četvrtini uspio da se vrati, a potom u finišu, poenima Uroša Trifunovića sa linije za slobodna bacanja, stigne dotrijumfa rezultatom 68:70.

Možda će vas zanimati

"Čestitam Partizanu na pobjedi, jako mi je drago zbog atmosfere večeras u dvorani, bila je ovo fina košarkaška predstava. Sigurno ću ja preuzeti odgovornost za poraz i smatram da sam nekim svojim odlukama doprinio da Partrizan pobijedi. Ostaje žal, mislim da bi bilo zasluženo i da smo mi pobijedili. Većim dijelom utakmice odigrali smo taktički jako dobro, kontrolisali čitav tok meča, međutim utakmicu smo izgubili u 3-4 minuta, gdje smo imali 'vakuum', gdje smo izgubili neke lopte, dozvolili Partizanu da se lako vrati. Sugerisao sam igračima, ta tranzicija, kontranapad, otvoren teren gdje je Partizan jako moćan, prvo poluvrijeme 0 poena iz kontranapada, u drugom smo im našim grešakam dozvolili da dođu do lakih poena. U pojedinim momentima je Partizan dolazio do otvorenih pozicija, kad je padala naša koncentracija u odbrani. Međutim, ne mogu da zamjerim ništa igračima, zašto je došlo do pada koncentracije...", istakao je trener Igokee, ponovo preuzevši odgovornost za poraz.

"Mislim da neke odluke u datim momentima nisam donio kako je trebalo i da je to najveći razlog što smo izgubili. Stojim iza ovih momaka, oni su se večeras borili, u većini slučajeva su odradili ono što smo se dogovarali u pripremi za meč, imali smo dobru prednost, samo je trebalo malo više pameti i odgovornosti u pojedinim momentima. Okrećemo se našim daljim obavezama, za tri dana imamo utakmicu Lige šampiona protiv Nimburka koja je jako bitna za nas. Imamo problema sa povrijeđenim igračima što se i večeras vidjelo u rotaciji, i što je takođe bitno večeras jeste da su nam neki visoki igrači brzo stigli do četiri faula, tako da smo morali da kombinujemo sa nekom manjojm postavom", istakao je Bajić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Če

Daj javi se Baja!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC