• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvalin: Protiv Olimpije više od maksimuma

Trener Zvezde ističe da su gosti iz Ljubljane apsolutni favoriti, ali da će njegov tim igrati na najvišem nivou kako bi izborio povoljan rezultat.

 Uvalin: Protiv Olimpije više od maksimuma Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde u nedjelju u dočekuju ljubljansku Olimpiju, a eventualnom pobjedom mogli bi da osiguraju opstanak u NLB ligi.

"Očekuje nas veoma teška utakmica u kojoj će ekipa Olimpije biti apsolutni favorit. Potrebno je pružiti više od maksimuma da bi se razmišljalo o povoljnom rezultatu", izjavio je trener crveno-bijelih Mihailo Uvalin na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda dijeli poslednje mjesto na tabeli sa Zadrom, a obe ekipe imaju po sedam pobjeda i 17 poraza. U slučaju da i po završetku takmičenja dvije ekipe imaju isti učinak, ispašće Zadar, zbog lošijeg učinka u međusobnim duelima.

"Olimpija je skup veoma kvalitetnih individualaca, ali prije svega dobro igraju kao tim. Biće veoma teško, ali se uzdamo u još jedan pozitivan pristup, veliki voljni momenat i podršku navijača koji su uvijek uz nas. Uz sve to se nadamo i dozi sportske sreće i očekujemo najbolje", istakao je Uvalin.

Za razliku od prošle utakmice u NLB ligi protiv Cedevite, Uvalin će na duelu sa Olimpijom moći da računa na Rikarda Marša i Strahinju Miloševića.

Utakmica 25. kola NLB lige Crvena zvezda-Olimpija se igra u nedelju, od 12 sati u hali Pionir. Ostali srpski predstavnici, Partizan i Radnički igraju u subotu, dok je duel Hemofarma i Zadra na programu u nedjelju od 17 časova.

(Beta, foto: ABA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC