• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio ljubimac Grobara, pa Partizanov dželat! Oglasio se na Instagramu - samo ovo je istina o povratku

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni Amerikanac mogao bi da bude veliko pojačanje Partizana.

 Najdžel Vilijams Gos ne pregovara sa Partizanom Izvor: MN PRESS

Iako većina evropskih medija prethodnih dana piše kako je Partizan zainteresovan da u Beograd vrati svog nekadašnjeg igrača, američkog plejmejkera Najdžela Vilijamsa-Gosa, djeluje da je to daleko od realnosti. U ovom trenutku djeluje da je iskusni plejmejker najbliži ostanku u Pireju, što se čini da mu je prva opcija za ljeto.

Barem sudeći po tekstu koji je napisao na Instagramu, odnosno na "storiju" objavljenom u utorak po podne. Amerikanac je tom prilikom demantovao da pregovara sa drugim evropskim timova, pa samim tim i sa Partizanom koji bi volio da ga ima u svojim redovima za narednu sezonu.

"Nisam pričao sa drugim klubovima ovog ljeta. Mnogo je lažnih informacija", napisao je američki organizator igre koji je svojevremeno bio ljubimac Partizanovih navijača.

Ujedno, od je tako stavio tačku na spekulacije o promjeni sredine u narednim danima, pa ćemo još neko vrijeme morati da sačekamo i vidimo gdje nastavlja karijeru.

Najdžel je pohađao prestižne koledže Vašington i Gonzaga (po dvije godine), a zatim je 2017. godine izabran kao 55. pik na NBA draftu. Šansu u NBA ligi nije dobio, pa je prve profesionalne minute u košarci dobio kao član Partizana. Nakon jedne sezone obukao je dres Olimpijakosa, pa ga je Juta povukla u NBA, a zatim su se ređali Lokomotiva Kuban, Real Madrid, sa kojim je dao jedan od odlučujućih koševa u seriji protiv Partizana prošle sezone, pa je onda ponovo zadužio crveno-bijeli klub iz Pireja u takmičarskoj 2023/24.

Vilijams-Gos je u drugoj sezoni sa Real Madridom osvojio titulu u Evroligi, a zatim riješio da promijeni sredinu i vrati se u Grčku. Tokom prethodne sezone odigrao je 32 meča u Evroligi, a prosječno je na parketu provodio po 22 minuta. Bilježio je 9,1 poen, 3,3 asistencije, 2,3 skoka i 1,3 ukradenu loptu.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC