• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Treća nesreća za Igokeu

Igokea je tijesno poražena od Širokog (73:71) i u trećem međusobnom meču ove sezone.

 NLB: Treća nesreća za Igokeu Izvor: MONDO

Poslije prvog susreta u NLB lige na Pecari, kada su Širokobriježani slavili 76:72, te poraza u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine nakon produžetka (104:100), "igosi" su u dvorani u Laktašima silno željeli pobjedu za oproštaj od publike, ali i dobru uvertiru za početak "Lige 6" BiH.

Međutim, Široki je opet u neizvjesnoj završnici uspio da pobijedi Aleksandrovčane - 73:71 i to pogotkom Vedrana Morovića sekundu prije kraja utakmice.

U vrlo izjednačenoj utakmici, u kojoj su se najbolje ekipe BiH smjenjivale u vođstvu, više sreće imao je tim iz Širokog Brijega, koji je po treći put savladao velikog rivala i izjednačio se sa Igokeom na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od 11 pobjeda i 14 poraza.

Minut i po do kraja Milan Dozet je pogodio trojku za vođstvo Igokee, Perišić je uzvratio za "plus dva" izabranika Ivana Velića (69:67), da bi se u Širokobriježani spetljali u narednom napadu i ostavili ekipi Slobodana Klipe priliku da se na 36 sekundi do kraja rezultatski vrate u utakmicu.

Čedomir Vitkovac je preuzeo odgovornost i sjajnim prodorom odnosno polaganjem izjednačio.

Siniša Štemberger je sa linije slobodnih bacanja vratio Širokom dva razlike, ali je u Nebojša Joksimović nakon solo prodora ponovo donio egal Igokei (71:71).

Za razliku od penala, Štembergeru je zadrhtala ruka u pokušaju trojke, ali je Brajan Čejs izbacio loptu i dao novu šansu gostima da na pet sekundi do kraja dođu do pobjede.

Na žalost navijača Igokee, Morović je sjajno prošao kroz odbranu domaćih i pogodio pobjedu.

Morović je bio junak utakmice sa 29 poena, dok su najbolji kod Igokee bili Judžin Harvi sa 17 koševa i Dozet i Vitkovac sa po 14 pogodaka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC