• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeziva povreda Simona Petrova

Kada je sve bilo riješeno u Novom Mestu u derbiju NLB lige između Krke i Partizana, domaći košarkaš Simon Petrov doživio tešku povredu zgloba.

 Jeziva povreda Simona Petrova Izvor: MONDO

Partizan m:ts je pobijedio Krku (72:62) u meču 25. kola NLB lige koji je odlučivao o tome koja će ekipa sa pol-pozicije u plej-of. Međutim, sjenku na dobro izdanje crno-bijelih i zanimljiv meč u Novom Mestu bacila je teška povreda košarkaša slovenačke ekipe - Simona Petrova.

Naime, samo 29 sekundi prije kraja, kada je pitanje pobjednika bilo riješeno, Petrov je nezgodno stao i izvrnuo zglob, a možda se čak radi i prelomu. Informacija o kojoj je povredi zaista riječ još nije potvrđena. U tom trenutku u dvorani je nastao tajac, jer je stopalo košarkaša Krke ostalo u neprirodnom položaju.

Igraču koji se previjao na parketu u pomoć je prvi priskočio kapiten Partizana Petar Božić, a zatim i medicinsko osoblje slovenačkog kluba. Božić je bio i jedan od onih koji je Petrova iznio sa parketa.

Petrov ima 35 godina i ako se utvrdi da je riječ o povredi koja zahtijeva duže mirovanje i oporavak pitanje je da li će nastaviti karijeru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC