• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladost ima iskustvo

Košarkaši Mladosti iz Mrkonjić Grada jedno su od najprijatnijih iznenađenja u košarci BiH.

 Mladost ima iskustvo Izvor: MONDO

Mladost je prije samo par godina igrala drugu ligu Republike Srpske. Marljivim i strpljivim radom išli su stepenicu po stepenicu i došli do elitne lige BiH. U međuvremenu u Mrkonjić Gradu su dobili i novu dvoranu u kojoj imaju sve uslove za rad. U prvoj sezoni među najboljim Bh klubovima cilj je bio opstanak što je i napravljeno. Ove sezone cilj je bila "Liga 6" i Mladost je i to uspjela. Sada su u sjajnoj prilici da uđu u plej of, naročito poslije pobjede u Čaplljini te u petom kolu protiv Bosne  86:77. Pomalo čudno za neupućene zvači da je Mladost rutinski savladala mnogo slavnijeg rivala.
"Sve vrijeme ovdje se u Mrkonjić Gradu igrala zanimljiva, kvalitetna ali i čvrsta utakmica između mojih košarkaša i gostiju iz Sarajeva. Znao sam da će se nakon smjene trenera kod Studenata dogoditi pozitivni šok na čijim krilima su igrači Bosne i odigrali ovaj susret. Možda nas je malo iznenadila Bosnina zona, ali moram istaknuti da smo na fenomenalan način odreagovali na takvu postavku. Pogodili smo 13 trojki od 33 pokušaja. Zona Bosne je bila razumljiva jer su morali na neki način i odmoriti Rahimića i Damjanovića koji su igrali čini mi se čitav susret. Igrali i to fenomenalno, Rahimić je dao 25 poena, Damjanović 19. Njima bih pridodao i Pašalića koji je bio i najbolji u protivničkim redovima, i on je išao preko 20 poena, tačnije 21, ali je imao i dosta asistencija", rekao je trener Mladosti Goran Sladojević, čija ekipa gostuje u Banjaluci u petak kod Borac Nektara sa kojim će voditi bitku za poziciju tri.


"Ima još utakmica do kraja. Veoma je bitno sačuvati zdravu ekipu. Pred meč sa Borcem imaćemo dan odmora manje jer se utakmica igra u petak",rekao je Sladojević. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC