• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umalo šok za Megu u Superligi: Sloboda imala napad za pobjedu u Beogradu!

Autor Haris Krhalić

Užičane sekunde dijelile od velikog trijumfa

 Mega Sloboda Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Umalo šok na početku četvrtfinalne serije Superlige! Mega je pobijedila Slobodu 79:78 (29:12, 14:25, 14:21, 22:20) i došla na pobjedu do plasmana u polufinale plej-ofa KLS-a, ali uz ogroman napor.

Ekipa Olivera Popovića imala je šansu da pobijedi Megu u posljednjim sekundama, jer je Samson Ružencev promašio slobodna bacanja pri rezultatu 79:78, a onda su Užičani krenuli u napad i ipak nisu uspjeli da upute šut. Najzaslužniji za takav epilog bio je Aleksa Uskoković, plejmejker Mege koji je spriječio iznenađenje.

Drugi meč biće odigran u ponedjeljak, 9. maja, pobjednik će igrati protiv boljeg iz serije Sloga - Vojvodina, u kojoj je prvi meč pripao Novosađanima, 95:67. Na drugoj strani kostura, Borac je pobijedio Dinamik 76:68, a Mladost je u najefikasnijem četvrtfinalu slavila protiv Zlatibora u gostima (103:90).

Pobjednik preliminarne runde plej-ofa igraće u polufinalu Superlige uz Crvenu zvezdu, Partizan i FMP, a Mega je učešće u razigravanju počela u izmijenjenom sastavu - bez Skučija Smita, Nikole Jovića (koji se sprema za NBA draft), Karla Matkovića i Malkoma Kazalona. Ekipi Vladimira Jovanovića priključeni su igrači OKK Beograda.

Mega Mozzart: Paunović 2, Vujić, Ružencev 12 (9 skokova), Rudan 10 (9 skokova), Uskoković 11, Kočović, Kovačević 9, Cerovina 16, Grbović 2, Simanić 9, Mušikić 8, Bogavac.

Sloboda Užice: Prijović 14 (11 skokova), Bogićević 2, Ilkić 10, Ćubić 8, Novak, Aksentijević 2, Božić 6, Blagojević, Ilić 14, Miladinović 14, Matović, Dimitrijević 8.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC