• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVROKUP: Uniks je najbolji!

Rusi razbili Kahasol u finalu Evrokupa i zasluženo osvojili prvo mjesto. Pitanje pobjednika u Trevizu nije dolazilo u pitanje.

  EVROKUP: Uniks je najbolji! Izvor: MONDO

Košarkaši Uniksa pobjednici su Evrokupa!

Ruski klub bio je dominantan na Fajnal-foru u Trevizu i ubjedljivo osvojio trofej. Uniks je u finalu savladao Kahasol - 92:77 (32:16, 19:20, 20:26, 21:15).

Tim Jevgenija Pašutina od prvog minuta kontrolisao je meč. Uniks je već nakon prve dionice imao 16 poena prednosti - postigao je duplo više poena od Španaca (32:16).

Kad god bi se Kahasol približila, u drugom poluvremenu to je bilo na minus sedam sredinom treće četvrtine, Rusi bi dodavali gas i vraćali dvocifrenu razliku. U posljednjih pet minuta Španci su potpuno stali, a Uniks je stigao do ubjedljivog trijumfa.

Maćej Lampe bio je centralna figura meča sa 26 poena i 11 skokova , a odlične role kod pobjednika imali su i Keli Mekarti i Marko Popović sa po 18 koševa. Slavko Vraneš nije ulazio u igru.

Treće mjesto osvojila je hrvatska Cedevita koja je pobijedila domaći Beneton - 57:59 (12:6, 11:15, 13:16, 21:22). Stefan Marković nije imao zapažen učinak, utakmicu je završio sa dva poena, četiri skoka i tri asistencije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC