• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parker: U slučaju "lokauta" idem u Asvel

Toni Parker za trenutak je plej-of u NBA ligi gurnuo u zapećak, saopštivši da bi naredne godine mogao da se rastane sa San Antonio Spursima.

 Parker: U slučaju "lokauta" idem u Asvel Izvor: MONDO

Reprezentativac Francuske je izjavio da bi u slučaj "lokauta" u NBA ligi naredne sezone mogao da se vrati u svoju rodnu zemlju i zaigra za Asvel. To je bila šokantna izjava za sve u San Antoniju, budući da je Parker svojevremeno izjavljivao kako će u tom klubu završiti karijeru.

"Ako ne dođe do dogovora sindikata igrača i NBA lige i nastupi lokaut, mislim da bih sljedeće godine mogao da se vratim u Francusku. Sigurno da bih mogao da igram u nekom velikom evropskom klubu Evroligu, ali to ne želim. Ja sam već osvojio mnogo trofeja i doživio svoje velike dane slave. U slučaju lokauta igraću u Asvelu", izjavio je Parker za francuski dnevnik "L'Ekip".

Ekipa Asvela iz Vilerbana nije slučajan izbor francuskog igrača, budući da on ima 20 odsto dionica u tom klubu, a imenovan je i za počasnog potpredsjednika. Prema dogovoru sa čelnicima tog kluba Parker bi po završetku košarkaške karijere trebalo da preuzme funkciju predsjednika Asvela.

Dobro upućeni u NBA prilike tvrde da do toga najvjerovatnije neće doći, jer je Parker u oktobru potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Spursima, a odlaskom u Evropu rizikovao bi eventualnu povredu, što se nikako ne bi dopalo čelnicima kluba koji su za njega izdvojili 50 miliona dolara.

Toni Parker draftovan je 2001. od strane Spursa i tokom deset sezona u NBA ligi igrao je samo za taj klub. On je osvojio sa San Antonijom osvojio tri šampionske titule (2003, 2005. i 2007), a 2007. proglašen je i najkorisnijim igračem finala. Tri puta bio je učesnik "Ol-star" meča (2006, 2007. i 2009).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC