• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAO pregazio Panelinios - 70 razlike!

Panatinaikos ostvario jednu od najubjedljivijih pobjeda ikada u evropskoj košarci - nadigrao Panelinios sa 112:42.

 PAO pregazio Panelinios - 70 razlike! Izvor: MONDO

Malo je reći da su košarkaši Panatinaikosa slavili u 26. kolu grčkog prvenstva protiv Paneliniosa, već su ih - razbili. PAO je upisao trijumf od čak 70 poena razlike - 112:42 (28:11, 30:9, 30:12, 24:10)!

Pokazatelj koji najbolje govori koliko su Atinjani bili superiorni je indeks korisnosti igrača - PAO je ukupno imao 164, a Panelinios -5.

Panatinaikos je imao 37 skokova, a gosti samo 20, odnos u izgubljenim loptama je bio 12-28, a u ukradenim 18-5. PAO je imao i 25 asistencija, a Panelinios samo šest.

Najbolji u pobjedničkom timu, koji je nastupao bez Majka Batista, bio je Stratos Perperoglu sa 17 poena i pet ukradenih lopti, Kostas Carcaris je dodao 13, a Kostas Kajmakoglu je zabilježio "dabl-dabl" učinak - 10 poena i 10 skokova, uz pet asistencija. Milenko Tepić doprinio je ukupno 24. trijumfu ove sezone sa 12 pogodaka, a Aleks Marić upisao je 10 poena i četiri skoka za 14 minuta provedenih na parketu.

Kod poraženih samo je Stiven Smit ostvario dvocifreni učinak - 12 poena. Vlado Šćepanović nije ni nastupio, dok je Đuro Ostojić postigao samo tri poena poslije 19 minuta u igri.

PAO, koji sa klupe predvodi Željko Obradović, regularni dio šampionata završio je na drugom mjestu sa skorom 24-2, iza superiornog Olimpijakosa, Dušana Ivkovića, koji je ove sezone na 26 mečeva zabilježio isto toliko pobjeda.

Panelionis je završio na 12. mjestu sa skorom 9-17.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC