• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KLS: Partizan časti, Zvezda u Vršcu

Povodom osvajanja nove titule u regionalnoj ligi Partizan odlučio - besplatan ulaz na tribine. Zvezda u Vršcu ide na pobjedu.

 KLS: Partizan časti, Zvezda u Vršcu Izvor: MONDO

Odmah nakon što su podigli novi trofej u regionalnoj NLB Ligi, košarkaši Partizana mt:s iyjavili su novinarima da nemaju vremena za slavlje, jer sezona još nije gotova. Treba nastaviti takmičenje u srpskom prvenstvu.

Samim tim što su regionalnu ligu završili na prvom mestu, crno-bijeli su sebi obezbijedili novo takmičenje u Evroligi. Ali, ambicije najboljeg kluba na Balkanu u prethodnoj dekadi time nisu završene. Naprotiv.

Partizan želi novu "trojku" - osvojen je Kup Radivoja Koraća, prstenje NLB Lige je na rukama, ali želi se i titula u domaćem prvenstvu.

"Dosadašnji uspjesi koje smo napravili, obavezuju nas da uvijek idemo na najviše ciljeve. Završili smo dobar dio sezone, ali sada je pred nama najvažniji dio ' domaći šampionat, koji je itekako važan za Partizan mt:s. Biće sigurno dosta izjednačeno u borbi za titulu", izjavio je kapiten crno-bijelih Petar Božić.

I predsjednik Partizana Predrag Danilović je, gostujući u ponedjeljak uveče na SOS Kanalu, rekao da ne može da predvidi kraj domaćeg takmičenja.

Na konstataciju da je i prethodnih sezona važilo neko opšte mišljenje da čim Partizan osvoji trofej u kupu i regionalnoj ligi da se samo čeka i da podigne trofej u srpskom šampionatu, Danilović je odmahnuo rukom: "Ma, kakvi, neće biti lako, to je sigurno".

"Ja bih volio da Partizan igra u finalu, ali protiv koga to zaista ne mogu da kažem. Bilo je iznenađenja i vjerujem da će ih biti još", dodao je on.

Partizan u srijedu uveče u "Pioniru" dočekuje FMP. Crno-bijeli su ove sezone već dva puta dobili "pantere" (jednom u kupu, jednom u prvenstvu), a i ukupni bilans je na strani kluba iz Humske: odigrali su u prvenstvu 31 utakmicu, Patizan je dobio 24.

Taj prvenstveni duel obilovao je incidentnim situacijama , ali se na kraju sve završilo u mirnom tonu.

Uprava Partizana mt:s odlučila je da časti navijače slobodnim ulazom na tribine povodom osvajanja novog trofeja u regionalnoj ligi.

U važnoj utakmici za obje ekipe, FMP će igrati sa iskusnim Vukom Radivojevićem koji se vraća u tim poslije dugog oporavka.

Zanimljiv duel u 9. kolu Superlige Srbije očekuje se i u Vršcu gdje Hemofarm dočekuje Crvenu zvezdu.

Crveno-bijeli su uzdrmani porazom od OKK Beograda u zaostalom meču, poslije dramatične završnice, a strateg igrača kluba sa Malog Kalemegdana Aleksandar Nikitović zrači optimizmom.

"Iskoristili smo pauzu da dobro treniramo a igrači su imali i dan i po odmora zbog Uskršnjih praznika. Nije nam lako pao poraz od OKK Beograda u prošloj utakmici ali nastavljamo Superligu sa istim ambicijama. Idemo u Vršac da odigramo što bolje i da pokušamo da ostvarimo značajnu pobjedu. Ispred sebe imamo ekipu koja svojom pozicijom na tabeli pokazuje da je pretedent za finale Superlige", rekao je Nitiković.

U sjenci ta dva duela u Beogradu će igrati "klonferi" i Radnički.

PAROVI 9. KOLA:

OKK Beograd - Radnički (18h)
Hemofarm - Crvena zvezda (19h)
Partizan mt:s - FMP (20h)

ranije su igrali:

Mega Vizura - Metalac 77:69

TABELA. Hemofarm 6/2, Partizan 6/1, Radnički 5/3, Crvena zvezda 4/4, FMP 3/5, Metalac 3/5, OKK Beograd 3/5, Mega Vizura 2/7.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC