• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fener odvodi Gista?

Fenerbahče je zainteresovan za usluge Amerikanca, koji je rođen u turskoj Adani, tako da bi mogao da nastupa kao domaći igrač, prenijeli su turski mediji.

 Fener odvodi Gista? Izvor: MONDO

Gist (24 godine, 206 cm) je prva želja Nevena Spahije za predstojeću sezonu, i Fener je već napravio prve korake oko njegovog angažovanja.

Gist je u Partizan stigao u oktobru 2010. sa letenjeg kampa San Antonija i potpisao je jednogodišnji ugovor. Za crno-bijele se pokazao kao pravo pojačanje, jer su dobrim dijelom zahvaljujući njegovim partijama, izborili plasman u Top16 fazu Evrolige, odnosno osvojili još jedan prsten NLB lige.

On je ove sezone na 14 evroligaških mečeva u prosjeku bilježio 11,4 poena, 6,9 skokova, i 1,6 asistencija po meču. U regionalnom takmičenju bilježio je prosječno 12,1 poen i šest uhvaćenih lopti po utakmici.

Krilni centar Partizana završio je Univerzitet Merilend, gdje je bio najbolji igrač u timu. Draftovan je 2008. od San Antonija u drugoj rundi NBA drafta. Evropsku karijeru je počeo iste godine u italijanskoj Bijeli, a prošle sezone je branio boje ruske Lokomotive Kuban.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC