• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Da se ja pitam, ostao bih u Bostonu

"Sagledaću sve opcije. Da se ja pitam, sigurno bih nosio zeleni dres, ali ne znam da li oni mene žele", kaže kapiten srpske reprezentacije.

 Krstić: Da se ja pitam, ostao bih u Bostonu Izvor: MONDO

Košarkaš Bostona i reprezentativac Srbije Nenad Krstić izjavio je da bi želio da ostane u novom klubu i pokaže da je sposoban da pruži bolja izdanja u dresu slavnog NBA tima.

"Sagledaću sve opcije, ali sviđa mi se organizacija kluba. Da se ja pitam, sigurno bih nosio zeleni dres, ali ne znam da li oni mene žele", rekao je Krstić za bostonski Herald.

Prethodnih dana, pojavila se informacija da kapitena "orlova" želi selektor naše reprezentacije Dušan Ivković u Olimpijakosu.

Krstić kaže da je imao uspona i padova od kada je došao u Boston, kao i da nije svejedno kada se dođe iz tima u kome je igrao 35 minuta u sredinu gdje nema veliku minutažu.

"Razumijem moju ulogu, posebno kada je plej-of u pitanju. Najbitnije su pobjede, trener je tako odlučio i ja to poštujem", rekao je Krstić.

Prema njegovim riječima, teško je kada se dođe u sredinu gdje se odmah traže pobjede, kao i da bi bilo drugačije da je prošao kompletan trening kamp.

Generalni menadžer Seltiksa Deni Ejndž, tvorac trejda u kome je učestvovao Krstić kaže da je srpski košarkaš pružao odlične partije u početku, ali da je uslijedio loš period, a kasnije i povreda, koja je uticala na izdanja srpskog košarkaša.

"Krstić nijednom nije bio starter nakon povrede koljena, a kada se oporavio, uslijedila je serija sa Majamijem i u tom periodu Džermejn O'Nil je igrao prilično dobru odbranu. Trener Rivers je pokušao da vrati samopouzdanje kod Glena Dejvisa, tako da je Krstić pao u drugi plan", rekao je Ejndž.

Bivši košarkaš Oklahome je posljednjeg dana prelaznog roka zajedno sa krilom Džefom Grinom poslat u Boston Seltikse kao dio trejda u zamjenu za centra Kendrika Perkinsa i beka Nejta Robinsona.

(Tanjug/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC