• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kevin Durent se predomislio! Oglasio se i njegov klub - potvrđeno gdje će igrati sljedeće sezone!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kevin Durent je prelomio odluku da li će i sljedeće sezone igrati za Bruklin Netse.

 Kevin Durent ostaje u Bruklinu Izvor: YouTube/Brooklyn Nets

Najbolji igrač Bruklina Kevin Durent neće ovog ljeta promijeniti klub, već će ostati četvrtu sezonu u nizu u istom timu, zvanično je potvrđeno. Tu vijest javio je generalni menadžer Bruklina Šon Marks, saopštenjem u kojem je naveo da je dogovor postignut u ponedjeljak, u Los Anđelesu.

"Dogovorili smo se da nastavimo zajedno. Fokusiramo se na košarku, sa jednim zajedničkim ciljem na umu - da izgradimo franšizu koja će trajati i koja će donijeti titulu u Bruklin", objavio je Marks.

Iako je ovog ljeta Durent tražio da napusti Netse, čelnici su uspjeli da ga odgovore od te ideje. Takođe, iako je bilo navoda da Durent želi gazda Bruklina Džozef Cai bira između njega i Marksa zajedno sa trenerom Stivom Nešom, svi će ostati na svojim pozicijama i zajedno ući u novu sezonu.

Durent će ove jeseni "ući" u svoj novi, četvorogodišnji ugovor sa Bruklinom prema kojem će u takmičarskoj 2022/23 zaraditi 42,9 miliona dolara, a zaključno sa sezonom 2025/26 ukupno 194 miliona dolara.

Poslije ove informacije, očekuje se definitivna potvrda Kajrijevog ostanka u timu, što bi potpuno razjasnilo da će Bruklin imati paklen tandem i sljedeće sezone, uz nadu da bi ovog puta zaista mogli da zaigraju zajedno. Kajri je ovog ljeta često bio dovođen u vezu sa Los Anđeles Lejkersima, gdje bi navodno mogao da zaigra sa Lebronom Džejmsom, koji je potpisao novi ugovor.

"Sada kada smo na nekoliko nedelja od početka nove sezone, počinje da bude sve manje izvjesno da će se zaista dogoditi trejd Bruklina i Lejkersa. Zapravo, na osnovu posljednjih izvještaja, Netsi su razjasnili zainteresovanim timovima da imaju namjeru da zadrže Irvinga", objavio je dobro obaviješteni novinar Šams Šaranija.

Bruklin je prošle sezone ispratio Džejmsa Hardena u Filadelfiju i u velikom broju utakmica nije mogao da računa ni na Kajrija Irvinga, koji je bio van tima zbog odluke da se ne vakciniše. Kada se vratio, bilo je prekasno da Netsi izvuku nešto više iz sezone pa su u plej-ofu "počišćeni" u seriji protiv Boston Seltiksa, 0:4.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC