• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo je falilo pivo i da dignem noge na sto! Poceko otkrio kako je pobijedio Srbiju: Plakao, grlio Pešića i Danilovića

Autor Haris Krhalić

Đanmarko Poceko je prava zvijezda ovog Eurobasketa - a evo kako je pobijedio Srbiju! Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Poceko o meču sa Srbijom Izvor: RTS/Screenshoot

Đanmarko Poceko je prva tema ovih dana pošto ne samo da je izbacio Srbiju sa Eurobasketu, već je nakon toga pravio šou! Bacio se u zagrljaj Janisu Adetokumbu, tešio je naše igrače, a sada je otkrio i kako je pratio meč kada je morao da izađe sa terena. 

On je u 26. minutu meča osmine finala dobio drugu tehničku i morao je u svlačionicu, a evo kako je ispratio ostatak meča u kome je njegov tim nadigrao Srbiju i zakazao meč sa Francuskom u četvrtfinalu.

"Čudna priča... Bio sam u svlačionici i doktor je spremao piće za igrače, kako bi se oporavili... Imam dobrog prijatelja iz Valensije i on radi u Albi, sada je volonter FIBA. Bio je sa mnom, bilo je čudno, gledao sam sa prijateljem meč na TV-u, samo, još da sam podigao noge i popio pivo... A kada sam vidio moje momke poslije meča vidio sam da su toliko umorni da ne mogu ni da slave", ispričao je Poceko.

Pogledajte

16:54
Đanmarko Poceko
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Kada je isključen Poceko je prvo stao da se pozdravi sa igračima, zaplakao je, zagrilio se sa Svetislavom Pešićem, potom i sa Sašom Danilovićem,a i o tome je pričao na konferenciji.   

"Da, naravno, sa svakim sam pričao! Izgubili smo u Hamburgu od Srbije, bio sam mnogo ljut, a tada su Srbi bili jako mnogo fini prema meni. Ali ako izgubite ili pobijedite, morate da pokažete poštovanje. Znam srpske igrače, znam da jako vole košarku i znam da su bili jako frustrirani i htio sam da ih ispoštujem. Znam i Predraga Danilovića koji je najbolja osoba koju poznajem u životu, zagrlio sam ga na kraju i to je bio zagrljaj dva prijatelja. Ovo je košarka, možete da pobjesnite, da vrištite na sudiju, a na kraju morate da pružite ruku rivalu. To je razlika između života i sporta, kada je sve gotovo morate da pokažete poštovanje. Pogledajte boks ili MMA, oni se tuku, a na kraju se zagrle. Možete da budete veliki rivali, ali na kraju morate da se pozdravite", objasnio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC