• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nema opuštanja, HEMOFARM: Agresivno!

Vlada Jovanović podsjeća na neočekivani poraz u Železniku, a Boris Savović tvrdi da će Hemofarm igrati bolje nego u Pioniru.

 PARTIZAN: Nema opuštanja, HEMOFARM: Agresivno! Izvor: MONDO

Partizan je poveo protiv Hemofarma u finalnoj seriji plej-ofa srpskog prvenstva (igra se na tri dobijene utakmice). Aktuelni šampion bio je ubjedljiv u prvoj utakmici u Pioniru (85:60), a drugi meč na programu je u nedelju (20 sati) u vršačkom Milenijumu.

I tradicija je na strani crno-bijelih. Međutim, trener Vlada Jovanović upozorava da opuštanja ne smije da bude podsjećajući na iznenađujući poraz od FMP Železnika u polufinalu poslije, takođem, ubjedljive pobjede.

"Velika razlika iz prvog meča može da bude mač sa dvije oštrice, jer može da opusti našu ekipu. Takođe, sigurno će dodatno motivisati Vrščane da uđu daleko agresivnije u naredni meč, pogotovo što se igra pred njihovom publikom", istakao je Jovanović za klupski sajt.

"Poučeni iskustvom iz Železnika, moramo na pravi način da reagujemo. Finalna serija nalaže dozu ozbiljnosti koju moramo da držimo na određenom nivou i da to pokazujemo iz meča u meč. Prije svega to mora da se vidi u pristupu od prvog sekunda utakmice".

Partizan je dobio 57 od dosadašnjih 70 duela sa Vrščanima, a Jovanović apostrofira doprinos navijača u tim uspjesima.

"Volio bih da imamo podršku sa tribina i u Milenijumu", zaključio je Vlada Jovanović.


Hemofarm je četiri puta gubio finalne serije od Partizana, tri puta 1:3, a jednom 0:3.

Uprkos svemu, igrači Željka Lukajića nemaju namjeru da se predaju.

"Nemamo valjan razlog za igru bez energije u prvom meču. Nismo bili demotivisani, jer kada igrate protiv Partizana, uvijek imate poseban motiv, a pogotovo što je ovo finale", istakao je Boris Savović, a prenio sajt Hemofarma.

"Bili smo potpuno rasterećeni, jer su finalne utakmice vrsta nagrada za sve što smo uradili ove sezone. Zbog toga smo malo opuštenije ušli u meč, ali sam ubijeđen da se to u Vršcu neće ponoviti", nastavio je Savović.

Svjesni su u Hemofarmu da su crno-bijeli dominantni u reketu, ali znaju da imaju svoje adute.

"Oni imaju prednost u reketu, jer smo mi ostali bez dvojice visokih igrača, Mačvana i Džordana, ali smo jači na spoljnoj liniji. To moramo da iskoristimo u igri u tranzitu od starta, jer je jako teško igrati protiv Partizana, kada već na početku stekne veliku prednost. Zato sada moramo da otvorimo meč onako kako umijemo, agresivno u odbrani i smireno u napadu, da nametnemo ritam i tako pokušamo da obezbijedimo još jednu utakmicu u Vršcu".

Cijena ulaznice za nedeljnu utakmicu je 300 dinara.

"Potrebna nam je podrška sa tribina. Pozivam našu publiku da dođe i napravi atmosferu kao u majstorici protiv Radničkog. Bilo je lijepo igrati u takvom ambijentu, što se po našem pristupu tom meču i moglo vidjeti", završio je krilni centar Hemofarma.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC