• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šest godina gleda Jokića - isti osjećaj kao kod Džordana i Šeka: Nemam pojma kako bih ga čuvao!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Džordž Karl izuzetno poštuje Nikolu Jokića i to je još jednom pokazao.

 Džordž Karl hvali Nikolu Jokića Izvor: Profimedia

Legendarni košarkaški trener Džordž Karl (72) "potkačio" je sadašnju generaciju Denvera i istakao da su Nagetsi u njegovom mandatu (2012/13) bili bolji tim, međutim nakon toga je morao da se pokloni Nikoli Jokiću. Karl je na Tviteru, na kome inače često dijeli zapažanja sa NBA utakmica, na vrlo zanimljiv način odao poštovanje Jokiću, čak potcijenivši i svoje trenersko znanje - što bi malo ko od njegovih kolega uradio.

"Gledam Jokića već šest sezona. Mislim da je najbolja stvar koju mogu da kažem da nemam ideju kako bih ga čuvao. Druga dva puta kada sam imao isti osjećaj bilo je protiv Majkla Džordana i Šekilla O'Nila", napisao je Karl na svom Tviteru.

Dvostruki uzastopni MVP, ko zna možda i trostruki, enigma je za sve svoje čuvare. Jokić ima nevjerovatan pregled igre i predstavlja opasnost na toliko različitih način da protivnici ne znaju kako da izađu na kraj sa njim. Ukoliko odluči da forsira šut, može da postigne poene iz reketa uz "sto trikova", znamo koliko je opasan njegov step-bek koji je dobio i poseban naziv ("Sombor Shuffle"), dok je sve bolji i u šutu za tri poena... Na sve to, Jokić je i nevjerovatno snažan, a da ne pričamo da je u stanju da "izmisli" asistenciju kao najbolji plejmejkeri.

Karl je inače od 2005. do 2013. godine bio trener Denvera, a prava je šteta što u to vrijeme nije imao igrača poput Jokića, možda bi i Nagetsi došli do šampionskog prstena

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC