• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro počinje Partizanov kamp! Iz kluba poručuju: Očekujemo oko 450 učesnika i 50 trenera

Autor Dragan Šutvić

Kamp KK Partizan Banjaluka trajaće do 28. avgusta.

 kamp partizana na jahorini 2023  Izvor: KK Partizan Banja Luka

Ovogodišnji Međunarodni košarkaški kamp "GRAWE THREE POINTS", u organizaciji Košarkaškog kluba Partizan iz Banjaluke, počinje sa radom u petak, 30. juna.

Kamp je tradicionalna sportska manifestacija koja se 22. put ove godine održava na Olimpijskoj planini Jahorini u periodu od 30.6. do 28.8.2023. godine. Osnovan je 2002. godine sa jasnim ciljem da okuplja mlade igrače iz Republike Srpske, regiona, Evrope i svijeta.

Kamp je do sada prepoznat kao najznačajnija edukativno-sportska manifestacija koja na osnovu stručnih i organizacionih kvaliteta posjeduje dozvole i licence Košarkaškog saveza BiH, Košarkaškog saveza RS, Olimpijskog komiteta BiH, Ministarstva civilnih poslova BiH, Ministarstva za omladinu, sport i porodicu u Vladi RS.

"Sa ponosom ističemo da je u proteklih 21 godinu kroz trening kampa prošlo preko 12.450 kampera i oko 150 trenera, edukatora, gostiju i promotera kampa (među kojima su čuveni košarkaši Danilović, Divac, Paspalj, Nesterović, Berić, Stragi Stevanović, Sretenović, Dragutinović, Varda, Gagić, Marinković, i mnogi drugi), demonstratora i gostiju iz 58 zemalja Evrope i svijeta. Mnogi poznati igači su kao učesnici kampa izrasli u velike asove: Balša Koprivica, Filip Petrušev, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Mihajlo Andrić, sestre Dabović... Ove godine kroz 4 smjene kampa očekujemo 400-450 kampera i 50 tak trenera, promotera i gostiju", saopšteo je iz kluba.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC