• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA JA ZOVEM HRVATA BRATOM? LAGAO BIH! Darko Miličić o komšijama: To nije realno, to je laž

Darko Miličić govorio je i o komšijskim odnosima Srbije i Hrvatske.

 Darko Miličić o Hrvatima Izvor: YouTube/Sportklub/screenshot

Bivši srpski košarkaš Darko Miličić gostovao je na "Sportklubu" i tom prilikom između ostalog govorio o Nikoli Jokiću, Novaku Đokoviću i budućnosti srpske košarci, a dotakao se i vječite teme - odnosa sa komšijama. Već više od 30 godina ne postoji zajednička država, a dok je Jugoslavija postojala navodno je vladanlo zajedništvo o kome je govorio nekadašnji hrvatski golman i bivši trener Borca Tomislav Ivković čija izjava je puštena u emisiji.

Zagrepčanin je po odlasku iz Dinama nastupao za Crvenu zvezdu osamdesetih godina, a tokom pomenutog gostovanja ispričao je da nikada u Beogradu nije imao problema zbog svoje nacionalnosti, dodavši da su ga navijači zvali "brat Hrvat", što je Miličić trebalo da prokomentariše.

"Znaš kako, iskreno da ti kažem, rekao sam šta sam rekao i stojim uz sve to, ali ja ne idem toliko daleko. Znamo šta se sve dešavalo. Bio sam mali i upućen sam, mogu da sarađujem i mogu da sjedim, da budem kulturan i fin, ali da se nazivamo braćom - to nije realno. To je laž. Da zovem Hrvata bratom, lagao bih, to nije realno. Treba da se političko stavi po strani i da sport pobijedi pošto na sportskom terenu se dešavaju i ružne stvari, ali i lijepih pozitivnih. Sport miri i ujedinjuje jer je pozitivan u svakom smislu, to je fascinantno. Nažalost, ima negativnih primjera, ali ima i pozitivnih", rekao je Darko Miličić.

"Uvijek sam pristalica kada neko dođe iz tih varijanti poput Hrvatske, najlakše je 50 hiljada nas na njih deset-dvadeset. Po meni treba balansirati. Treba da se osjećaju neugodno na utakmici. Mislim na utakmici naravno", dodao je bivši košarkaš Srbije u pomenutoj emisiji.

Podsjetimo, tokom svoje karijere Darko Miličić je igrao za Hemofarm, Detroit, Orlando, Memfis, Njujork, Minesotu i Boston, da bi se penzionisao sa samo 27 godina.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Žena Darka Miličića hit na mrežama, pokazala kako ima trbušnjake za desetku
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC