• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HIT: Engleski komentator na srpskom jeziku slavio zlato "orlića"! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Džoš Bet obožava Srbiju i košarku, a najviše voli kada Srbija osvoji zlato u košarci. Onda počne da priča na čistom srpskom!

 Engleski komentator slavio pobjedu Srbije na srpskom jeziku Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić/Twitter/screenshot

Srbija je šampion Evrope, a sa nama taj uspjeh slavi i jedan Englez! U pitanju je Džoš Bet, komentator na zvaničnom FIBA jutjub kanalu. On je i ranije jasno pokazivao koliko voli Srbiju i srpsku košarku, a sada je burno proslavio uspjeh "orlića". 

Tim Nenada Stefanovića je u finalu Eurobasketa za igrače do 18 godina savladao Španiju i tako se popeo na krov Evrope, a engleski komentator je to proslavio u uživo prenosu na srpskom jeziku!

"Navijači sad možete da slavite. Srbija je šampion Jurop. Svaka čast. Srbijo", rekao je na srpskom, a onda nastavio na engleskom: "Šampioni U18 Evropskog prvenstva, čestitke Srbiji, oni su ponovo to uradili. Od 2007. godine su osvojili peto Evropsko prvenstvo."

Nakon svega Bet je snimio poseban video na kome čestita Srbiji na pobjedi i ističe koliko voli srpsku košarku. Naravno, ponovo je pričao na našem jeziku: "Zdravo, dobro veče, Srbijo. Želim da vam, svaka čast, Srbijaaa! Sada želim da poželim laku noć, Srbijaaa! Ja volim srpsku košarku. Laku noć i doviđenja", rekao je on. 

Još ranije je Bet pričao o ljubavi prema Srbiji i srpskoj košarci, a otišao je tako daleko da je pored svog imena na tviter nalogu napisao još jedno - Џош Бетовић! Da, baš tako, na ćirilici!

"Zdravo, kako ste, prijatelji? Moje ime je Džoš, dobro veče. Želim da se zahvalim svim ljubiteljima srpske košarke. Sada, ja učim srpski. Ja volim te Srbijo, ja volim srpsku košarku. Sada ja idem da spavam, vidimo se sutra. Laku noć prijatelji moji, ja volim Srbija!", rekao je Džoš u objavi na svom Tviter nalogu. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:03
Boze pravde u Nišu
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC