• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Američki trener: Panter je najbolji igrač na svijetu koji ne igra u NBA!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kevin Panter je najbolji košarkaš koji ne igra u NBA ligi poručio je poznat trener Riko Hejns.

 Američki trener: Panter je najbolji igrač na svijetu koji ne igra u NBA!  Izvor: MN PRESS

Kevin Panter (30) je najbolji košarkaš na planeti koji ne igra u NBA ligi. To je poruka poznatog američkog trenera Rika Hajnsa. Kada neko ko je radio sa Stefom Karijem, Džejmsom Hardenom, Polom Džordžom, Paskalom Sijakamom, Trejom Jangom Demarom Derozenom i mnogim drugim velikim zvijezdama izgovori ovako nešto, onda to ima posebnu težinu.

Upravo je kapiten Partizana u Americi kod Hajnsa. Provodi vrijeme sa čuvenim trenerom i radi na svojoj igri. Način na koji se predstavio njemu i ostalima nikoga tamo nije ostavio ravnodušnim. "Najbolji igrač na svijetu koji ne igra u NBA ligi. Shvatite to. Veoma sam ponosan na njega", poručio je Hajns. Među prvima je komentar ostavio Bogdan Bogdanović koji je samo napisao "Dobar".

Uz objavu je postavio i snimak jednog njegovog poteza, kao i kratak klip na kom on daje intervju. "Blagosloven sam, imam punu halu, sjajni momci koji su uzbuđeni i žele da rade. Tu je Kevin Panter koji igra u Evroligi, bio je u drugoj petorci takmičenja. Stvarno su sjajni momci, srećan sam zbog svih njih, mada sam ponekad više uzbuđen zbog onih za koje vi vjerovatno ni ne znate", izgovorio je Riko koji je do sada u karijeri radio u Golden Stejtu, Sakramentu, Torontu, a sada je u Filadelfiji.

Priznao je Amerikanac sa srpskim pasošem da je bio blizu odlaska u NBA ligu prije nego što je produžio ugovor sa Partizanom. "Ozbiljno smo razgovarali sa Toronto Reptorsima. Mislio sam da ću dobiti šansu. Pregovori su trajali neko vrijeme, postojala je mogućnost da odem tamo. Nije se poklopilo, jednostavno se nismo dogovorili na kraju", kazao je Panter.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:23
Kevinu Panteru skandiraju Ostani
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC