• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dao koš jednom rukom sa svoje polovine!

Nevjerovatna završnica na meču Italije i Turske.

 Koš sa pola terena na meču Italija - Turska Izvor: Printscreen/Twitter/Eurohoops

Neverovatna završnica za produžetak, pa pobjeda Italije protiv Turske u spektakularnom meču - 90:89 (25:24, 24:14, 12:18, 14:19, 15:14). Malo je falilo da tragičar meča bude Marko Spisu. Na 10 sekundi prije kraja promašio je slobodno bacanje (75:72), Ahile Polonara ukrao je loptu i odložio do Spisua koji je mogao da sačeka da vrijeme istekne ili da ga fauliraju, šutirao je za tri, promašio, do lopte je došao Emir Kabadža, stajao je ispod svog koša, bacio je na drugi koš i pogodio!

Da stvari budu još fascinantije, učinio je to jednom rukom, samo je bacio iz sve snage i ona je prošla kroz obruč. Niko nije mogao da vjeruje šta se dešava. Italijani su se uhvatili za glavu, Turci su počeli da slave. Na kraju je ipak italijanski tim uspio da dobije meč u produžetku i da prođe u finale turnira u Trentu.

Najbolji kod pobednika bio je Simone Fontekio (21), Omer Jurtseven na drugoj strani imao je dabl-dabl (23, 20sk), dok Alperen Šengun nije ulazio u igru. U finalu će igrati protiv Kine koju predvodi Aleksandar Đorđević. Tim srpskog stručnjaka pobijedio je Zelenoortska ostrva (86:66). Valter Tavares je taj meč završio sa samo šest poena. Od ove četiri reprezentacije samo Turska neće učestvovati na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC