• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"SRBIJA? Jedan od najboljih timova na svijetu!" Poceko opet "ugasio" Srbiju, pa poručio: Igraju za džabe, svaka im čast!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Sve najljepše ima da kaže o Srbiji, srpskoj košarci i Svetislavu Pešiću Đanmarko Poceko.

 Đanmarko Poceko hvali Srbiju i Pešića Izvor: Youtube/HellenicBF/Screenshot

Srbija je poražena od Italije u drugom meču "Akropolis kupa" u Atini poenom razlike, a nakon što je Svetislav Pešić poslije meča istakao da je Srbiji ovakav meč bio potreban, našu ekipu je pohvalio i suparnički trener. Zna se da Đanmarko Poceko vrlo cijeni srpsku košarku, a sada je nazvao srpski tim "jednim od najboljih na svijetu". 

"Čestitam Srbiji, igrali su tvrdo. Ako mogu da kažem da su oba tima igrala jako dobro i svima čestitam. Bila je ovo prijateljska utakmica, ali sam srećan što smo se borili protiv jednog od najboljih timova u Evropi i na svijetu. Srbija je fantastičan tim, sa legendom Pešićem na čelu", počeo je Poceko.

Zahvalio se Poceko svojim košarkašima na tome što igraju za nacionalni tim i uvijek daju sve od sebe za dres sa državnim grbom. Pogotovo u vremenima kada je toliko otkaza u nacionalnim timovima...

"Srećni smo svi, igrači su ponosni, hoće da pomognu jedni drugima, vole da igraju za reprezentaciju što je jako bitno po mom mišljenju. Pogotovo u ovom momentu košarke kada je biznis sve. Oni igraju za džabe, treniraju i bore se svaki put kada izađu na teren. Ja to jako cijenim i cijenim igrače, moj stručni štab i cijelu federaciju jer nam daju mogućnost da damo sve od sebe", iskren je bio Poceko.

On je zatim istakao da mnogo poštuje Srbiju, a da italijanski košarkaši uvijek smatrakju Srbiju za velikog rivala. Razlog? Danilović, Bodiroga, Paspalj, Rebrača...

"Prvo, mnogo poštujem Srbiju. Svi italijanski igrači, ne samo sada nego i u prošlosti, igrali su sa strancima u ligi, a samo neke od njih ću pomenuti. Danilovića prvog, nevjerovatnu osobu i nevjerovatnog igrača. Najboljeg igrača kog sam u životu vidio. Bodirogu, Rebraču, Paspalja...Kad god moramo da igramo protiv Srbije moji igrači daju sve od sebe i daju 100 odsto. Danas sam jako srećan jer smo igrali sa 12 igrača i svi momci su dali nešto za tim. Srećan sam jer Polonara nije bio u dobroj formi, ali diže se, kao i Marko Spisu. Ali i mladi su pomogli mnogo - Spanjolo, Proćida, Dijuf, Severini i to me čini srećnim jer imamo budućnpost kao nacionalni tim", završio je Poceko. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC