• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DŽEJMS I PARTIZAN: OVO JE ISTINA! Pričao sa Obradovićem i donio konačnu odluku - zbog obećanja

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Majk Džejms neće promijeniti sredinu ovog ljeta i nastaviće da nosi dres Monaka u kom je od 2021. godine.

 Majk Džejms ne dolazi u KK Partizan Izvor: MN PRESS

Prethodnih dana spekulisalo se da bi Majk Džejms mogao da napusti Monako i da zaigra kod Željka Obradovića u Partizanu, ali čini se da je "pomirenje" vrlo blizu i da će Amerikanac ostati u Kneževini. Ovakav rasplet situacije mogao se naslutiti nakon što je Majk Džejms objavio zajedničku fotografiju sa trenerom Sašom Obradovićem, uz poruku ljubavi, koja je iz neobjašnjenih razloga brzo obrisana, dok je ubrzo stiglo i potpuno objašnjenje.

Specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" javlja da će Majk Džejms ostati košarkaš Monaka i da će se pojaviti na početku priprema ovog kluba. I pored svega što se pisalo u javnosti, veza između Džejmsa i Monaka je ostala čvrsta i obje strane su se dogovorile da nastave saradnju.

Bilo je uspona i padova u odnosima Majka Džejmsa i Monaka, posebno sa Zvezdanom Mitrovićem, prethodnikom Saše Obradovića, a nove informacije govore da je Ameriikancu predočeno da će biti "centralna figura" projekta i ubuduće. Čini se da se Džejms pobunio poslije dolaska NBA zvijezde Kembe Vokera i brinuo se kako će se to odnositi na njegovu ulogu, platu i značaj za Monako, ali ga je Saša Obradović uvjerio da će imati "ključeve tima" kao i prošle sezone.

Razlog tome su povreda Džordana Lojda, koji se neće vratiti sigurno do kraja oktobra zbog operacije ramena, dok ni Kemba Voker nije u savršenom fizičkom stanju i biće mu potrebno vrijeme da zaigra makar približno kao nekada u Šarlotu. Džejms zato ostaje vođa tima koji želi da napravi i veći korak nego prošle sezone kada su bili treći na fajnal-foru.

Ujedno, ovo je i poruka Partizanu da na drugom mjestu mora da traži pojačanje, pa ćemo vidjeti ko će stići u Humsku poslije Ognjena Jaramaza, Mateuša Ponitke i Pi Džej Doužera.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC