• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOTALNI RASPAD PRED TRENING SRBIJE: Haos u hali i prijetnje srpskim novinarima

Autor Nikola Lalović

Organizacija Svjetskog prvenstva od strane FIBA je blago rečeno upitna, a sada je u hali nestalo struje tik pred početak treninga našeg nacionalnog tima. Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

 MONDO U MANILI Nestala struja u hali pred trening Srbie Izvor: Kurir/Dado Đilas

FIBA ni na ovom Svjetskom prvenstvu nije razočarala svojom mudrošću i organizacionim kapacitetima. Internet u halama uglavnom ne postoji, pravila se uglavnom ne znaju, a sada je nestalo i struje!

Trening nacionalnog tima Srbije pred meč sa Portorikom (14.00), najtežim rivalom u grupi B, trebalo je da počne u 12:00 po lokalnom vremenu tj. u 6:00 po srednjoevropskom, a pola sata prije toga se hala našla "u mraku". Nestalo je struje!

Mraka naravno nije bilo jer je bio dan, ali da arena ostane bez struje tokom Svjetskog prvenstva je zaista previše. Makar je sreća da se to desilo između treninga Portorika i Srbije, a ne kasnije jer bi bilo vrlo zanimljivo vidjeti na šta bi ličilo da na Mundobasketu usred meča u udarnom terminu nestane struje. A kakva je organizacija, nikoga ovdje to ne bi čudilo.

Dok struje nema vrlo ljubazno osoblje FIBA koje je na licu mjesta je stiglo da se naljuti na srpske novinare što se, zaboga, stalno bune jer nema interneta, pa je bilo i prijetnji oduzimanjem akreditacija i pubertetskih bubica jednog od šefova u "Araneti" koji nije htio kolegi ni da objasni zašto hoće da ga kazni. Mogao bi dotični mnogo toga da nauči od divnih filipinskih volontera spremnih da pomognu svakome u svakom momentu i da odgovore na svako pitanje sa osmijehom na licu. Nema veze, ćeraćemo se mi još ovih mjesec dana. Ali bi bilo lijepo da makar ne moramo u mraku.

Što se Srbije tiče na treningu održanom u "Filsport" hali dan pred meč bilo je mnogo smijeha i dobre atmosfere, a jedino što je kvarilo raspoloženje našim momcima je što Filip Petrušev nije trenirao. Ipak, ako bude potrebe, "skinuće" se za meč sa Portorikom. 

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

egoistik

jeste novinari su najvazniji pa cerajte se sami bez nas a pisite o kosarci i kosarkasima za to ste placeni a to jeli piva hladna ostavite zasebe i nemojte se brukat ili bar skinite oznake odakle ste

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC