• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac Luke Dončića oduševljen Teom: "On shvata šta je pritisak, za razliku od nekih stranaca"

Miloš Teodosić sa 37 godina igra sjajno u dresu Crvene zvezde, a to nije promaklo ni Dončiću i Petroviću.

 Saša Dončić o Teodosiću Izvor: MN PRESS

Miloš Teodosić je sa 37 godina došao u Crvenu zvezdu i odmah je počeo da donosi trofeje. Bio je MVP finala Kupa Radivoja Koraća, a i prije turnira u Nišu pokazao je sjajne partije u crveno-bijelom dresu. Kao veteran i najstariji u timu oduševio je navijače, ali i kompletnu košarkašku javnost svojom motivacijom i formom. 

Sada su se toga u podkastu ABA lige dotakli Saša Dončić i Aleksandar Petrović, a nekadašnji košarkaš i otac Luke Dončića je istakao da ga ne iznenađuje kvalitet igre koji nekadašnji kapiten Srbije pokazuje. Ipak, ono što ga iznenađuje je da je baš toliko motivisan. 

"Mislim o kvalitetu njegovom je bezveze pričati igrao je u velikim klubovima. Meni je više fascinantno da on u 37 godinam ja koliko se sjećam nikada ga nisam vidio da je ovako motivisan kao sada u Crvenoj zvezdi. Ja moram to da priznam i stvarno se vidi da je spreman, da je željan, ovo mu je prva sezona u Crvenoj zvezdi. On zna šta je dodatan pritisak, on shvata to za razliku možda od nekih stranaca koji će možda tek da shvate i da se sljedeće godine priviknu na to. Ali on to izuzetno dobro shvata. Kontroliše sebe, kontroliše druge i on jeste ta dodatna vrijednost Zvezdi", rekao je Saša Dončić. 

Na to se nadovezao Aleksandar Petrović. Nekadašnji selektor Hrvatske i nekada sjajan košarkaš istakao je da se Milošu Teodosiću u crveno-bijelom dresu sve poklopilo. 

"To je ono što je dodatan šlag na tortu. Poklopilo se Edine to, čovjek je bio profesionalac 15 godina. Ostvario se kroz reprezentaciju, ostvario se kroz klubove. Koliko god da je zaradio zasluženo je zaradio i sada mu se poklopila ta profesionalnost plus emocija", završio je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC