• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pešić je pogriješio sa Teodosićem!"

Autor Dragan Šutvić

Nebojša Čović smatra da je Svetislav Pešić napravio grešku zbog načina na koji je odstranio Miloša Teodosića iz reprezentacije.

 Nebojša Čović o Milošu Teodosiću  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije počeli su pripreme za kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo. Na tom spisku ne nalazi se Miloš Teodosić. Jedan od najboljih plejmejkera u istoriji nije dobio poziv od Svetislava Pešića još od kada je pred Eurobasket 2022. godine izostavljen sa spiska.

Ta odluka podigla je dosta prašine, mnogi su komentarisali taj potez. Nebojša Čović smatra da je iskusni stručnjak tada napravio grešku.

"To je nešto što nije smjelo da se dogodi, Kari je napravio grešku, ne ulazim u to da li Teo treba da ostane u reprezentaciji ili ne, ali pristup i način, to je nedopustivo. Sa Pešićem sam dobar, bar mislim da sam dobar sa svima. Teško će se on vratiti u Zvezdu dok sam ja ovdje. Treba da završi posao u reprezentaciji, da mu svi u tome pomognemo. Bilo mu je teško, znamo da nije mogao da bira najbolje igrače i sve šta je bilo", rekao je Čović u podkastu kod "Luke i Kuzme".

Bez Teodosića Srbija je na tom Evropskom prvenstvu ispala u osmini finala, pa je na prošlogodišnjem Mundobasketu došla do finala. Slijede Olimpijske igre i svi se nadaju da će "orlovi" biti u još jačem sastavu.

"Nije dovoljno da momci sa Mundobasketa budu tamo, treba da budemo pojačani za Olimpijadu. Da tamo budu igrači poput Nikole Kalinića, Vase Micića, Nikole Jokića..."

Na kraju je otkrio i da je plan Zvezde da produži saradnju sa Milošem na još godinu dana. "Koliko god da igra, donijeće prednost, zainteresovani smo da produži i na sljedeću sezonu", zaključio je Čović, a Teo će u martu napuniti 37 godina.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

А ви сте?

Човић коментарише Пешића!!! Паметном доста

Steva

@А ви сте? A ko si ti da komentarises i Čovu i Karija?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC