• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zek Edej otključao vrata, pa uveo plavušu: Reakcija djevojaka sa hodnika je hit! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Kanadski košarkaš Zek Edej u centru pažnje jer Perdju blista, a njega žene obožavaju van terena.

 Zek Edej sa plavušom Izvor: Twitter/SaycheeseDGTL/printscreen

Takmičenje najboljih košarkaških koledž timova stiglo je do same završnice, a jedan od igrača koji privlače najviše pažnje je snažni dcentar Zek Edej (21), reprezentativac Kanade sa Mundobasketa prethodne godine. Protiv Tenesija je imao 40 poena i 16 skokova, pa je svoj tim odveo do same završnice, ali to nije jedino što mu je donijelo popularnost ovih dana. Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa jedne koledž žurke, na kojem se jasno vidi da je Edej smuvao koleginicu i odveo je u drugu sobu!

Centar visok čak 224 centimetra jedva je prošao kroz vrata napravljena za "obične" ljude, nakon što je svoju izabranicu pustio da uđe u sobu koja je nekoliko sekundi ranije bila zaključana. Šta se dešava shvatile su istog trenutka djevojke koje se vide u pozadini, a kamera je uhvatila i njihovu reakciju nakon što se mladi par našao u drugoj prostoriji. Malo je reći da su bile šokirane. Pogledajte kako je to izgledalo:

Edej je rođen u Torontu, ali se još tokom srednje škole preselio u SAD, tačnije na Floridu, gdje je nastavio školovanje. Trenutno pohađa koledž Perdju u Indijani, a očekuje se da bude izabran sa visoke pozicije na NBA draftu, ali će u NBA zaigrati tek nakon što odigra i drugo veliko takmičenje za reprezentaciju.

U martu 2022. godine Edej je potpisao trogodišnji ugovor sa savezom da se stavlja na raspolaganje seniorskoj selekciji, pa će vjerovatno biti jedan od putnika na Olimpijske igre u Parizu. Kanađani su vizu za Olimpijske igre obezbedili plasmanom u polufinale Mundobasketa koji se igrao na Filipinima, gdje ih je zaustavila Srbija. Na kraju su Kanađani osvojili bronzu, a Zek Edej nije imao preveliki doprinos tokom turnira na kojem je bio jedini koledž igrač u svojoj selekciji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti iz košarke

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC