• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović pred Real: Nije nam prvi put

Pred meč 4. kola C grupe Evrolige (četvrtak, 20,45) crno-bijeli svjesni da će za pobjedu morati da nadmaše svoje trenutne mogućnosti.

 Jovanović pred Real: Nije nam prvi put Izvor: MONDO

Partizan mt:s prošle nedjelje je ostvario prvu evroligašku pobjedu, a Real Madrid doživio prvi poraz iz tri utakmice. "Kraljevi" su izraziti favoriti jer su timu koji je prošle sezone igrao "fajnal-for" dodali nekoliko igrača svjetske klase, kakvi su Rudi Fernandez i Serž Ibaka.

Trener crno-bijelih Vlada Jovanović konstatovao je da je Real ekipa odlično popunjena na svim pozicijama, sposobna da igra u svakom ritmu, bilo da vodi ili juri rezultat.

"Sve je to normalno za ekipe takvog budžeta, nije nam prvi put da igramo sa takvima. Moramo da držimo koncentraciju svih 40 minuta, posebno u odbrani, a u napadu se zna gdje smo najkvalitetniji. Ako nam zaustave tu opciju, tražićemo druga rješenja", izjavio je Jovanović.

Mladi krilni igrač Vladimir Lučić najavio je veoma tešku utakmicu, izrazivši nadu da će Partizan uz pomoć punih tribina, uspjeti da pruži 100 odsto.

Igra cijelog tima u nedjeljnom meču sa Cibonom za njega jeste ohrabrenje, ali ne može da bude pokriće za nerealni optimizam pred Real.

"Protiv Cibone smo prvi put ove sezone igrali kvalitetnu odbranu od početka do kraja. Ipak, bez namjere da potcijenim Zagrepčane, Real ima mnogo bolje napadače na svim pozicijama i biće nam mnogo teže da to ponovimo", istakao je Lučić.

Ekipa Reala doputovaće u Beograd kasnije nego što je uobičajeno, tek u srijedu uveče, tako da će u "Pioniru" odraditi samo kraći šuterski trening na dan utakmice.

O Partizanovom renomeu govori to što je Evroliga utakmicu sa Realom proglasila derbijem kompletnog četvrtog kola. Crno-bijeli zato i ove nedjelje mole navijače da korektno bodre svoj tim i ne daju povoda za nove disciplinske postupke i kazne protiv kluba iz Humske.

PAROVI 4. KOLA

GRUPA C (četvrtak)
Partizan mt:s - Real Madrid (20.45)
Šarlroa - Emporio Armani
Efes - Makabi

TABELA: Real 2-1, Efes 2-1, Makabi 2-1, Partizan mt:s 1-2, Armani 1-2, Šarlroa 1-2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC