• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta: Ovo ni Pat Rajli ne bi uspio

Trener košarkaša Radničkog preuzima odgovornost za loše rezultate iako se, kako kaže, suočava sa velikim problemima. Stiže Cedevita.

 Muta: Ovo ni Pat Rajli ne bi uspio Izvor: MONDO

Radnički se suočava sa još jednim teškim ispitom. Kragujevčani su u dosadašnjih šest kola ABA lige ostvarili samo jednu pobjedu, a oba puta kada su bili domaćini su poraženi.

To im stvara dodatni pritisak pred dolazak Cedevite u Jezero (petak 17,00).

"Moje prevelike ambicije su vjerovatno greška", istakao je trener Radničkog, Miroslav Muta Nikolić.

On je ponovio nekoliko puta izrečeno, da mu velike teškoće stvara način na koji je igrački kadar sklopljen. Dvojica su već otišla Turčin Čankaja i Amerikanac Mur, a Marković, Bakić i Skot su kasno stigli.

"Za to sam ja odgovoran", iskren je Nikolić, koji dodaje:

"Sada nam treba vrijeme i strpljenje da se uigramo, što za posljedicu ima loše rezultate. Poslije mjesec dana takmičenja sagledavam da nismo za Evropu, da nam objektivno pripada donji dio tabele. Sve su ekipe jake, veliki je ulog u igri kod suparnika, a ja sam se ponašao u skladu sa budžetom kojim raspolažemo. Naravno, najlakše je imati veliki budžet pa dovesti prave igrače. Moje je opredjeljenje bilo da sve bude skromnije. Ne može svake godine da se oformi najpoželjniji tim, naročito kada se promijeni desetak igrača. To ni Pat Rajli ne bi postigao".

Cedevita je na diobi trećeg mjesta, sa Partizanom mt:s, imaju po pet pobjeda i po jedan poraz.

"Cedevita je jedna od najjačih ekipa i sigurno je da zaslužuje da budu na finalnom turniru, a po kvalitetu igračkog kadra u rangu je sa Partizanom, da ne kažem i Makabijem. Mnogo su para uložili, imaju jedan od najvećih budžeta na Jadranu".

Nikolić kaže da ne voli da priča o novcu, ali...

"Kao ilustraciju odnosa snaga navešću da će protiv nas igrati košarkaš koji ima ugovor vrijedan 500 hiljada evra. Bez obzira na to, kad počne utakmica, finansijska moć suparnika me ne zanima, jedino želim da pobijedimo", zaključio je Nikolić.

Cijene ulaznica su 100 dinara, a dio prihoda namenjen je u humanitarne svrhe, kao pomoć maloljetnim sestrama Ani i Jeleni.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC