• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Hrabro do pobjede!

Trener Partizana rekao poslije meča da je hrabrost njegovih igrača uticala na crno-bijeli upišu drugu pobjedu ove sezone u Evroligi.

 Jovanović: Hrabro do pobjede! Izvor: MONDO

Partizan mt:s je pobijedio Real Madrid u Beogradu 80:79, a trener crno-bijelih Vlada Jovanović rekao je njegov tim zahvaljujući velikoj hrabrosti savladao "kraljevski klub" u četvrtom kolu C grupe Evrolige.

"Našli smo balans, jer se nismo lako predavali. Utakmicu smo dobili, jer su momci bili, prije svega, jako hrabri i iznijeli sve na svojim leđima. Publika je, kao i uvijek, reagovala na pravi način i vratila nas na kolosjek. Na kraju smo zasluženo pobedili ostavljajući svaki atom snage na terenu", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

On je priznao da ga je duel protiv Reala podsjetio na trijumf nad Barselonom 2010. godine, kada su crno-bijeli takođe odbranili posljednji napad rivala na utakmici.

"Mi smo ekipa koja jako dobro radi i ponaša se prema obavezama, svaki meč shvatamo ozbiljno. Dogovorili smo se da ćemo se boriti svih 40 minuta, što nije lako, pogotovo u Evroligi", istakao je Jovanović.

Strateg Partizana dodao je i da se njegova ekipa, nakon dobrog početka, nije snašla u drugoj i trećoj četvrtini meča.

"Oni su u drugoj igrali daleko agresivnije. Nismo se snašli, ispadali smo iz kretnji, a oni su ušli u šutersku seriju”, kazao je trener prvaka Srbije i Jadranske lige.

Trener Madriđana Pablo Laso rekao je da je Partizan bio bolji u trenucima kada se lomila utakmicu.

"Oba tima su odigrala odlično. Znali smo da će od početka biti teška utakmica. U prvim minutima dali smo prednost Partizanu, ali smo nakon toga promijenili ritam. U odlučujućim trenucima detalji su napravili razliku, gubili smo neke lopte i omogućili Partizanu neke lake poene i skokove u napadu", rekao je Laso.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC