• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavlović razmišlja o Partizanu

Navijači srpskog prvaka i do sada su svim srcem navijali da "lokaut" potraje, a Saša Pavlović u četvrtak im je dao još jedan jak razlog.

 Pavlović razmišlja o Partizanu Izvor: MONDO

Odavno se zna da će Nikola Peković nositi crno-bijeli dres sve dok traje obustava rada u NBA ligi.

Ako propadnu pregovori igrača i vlasnika, a nije isključeno da se to dogodi, korist po klub iz Humske 1 mogla bi da bude dvostruka. Redove Partizana mt:s tada bi mogao da pojača niko drugi do - Aleksandar Saša Pavlović.

Bivši košarkaš Jute, Klivlenda i još nekoliko NBA timova u četvrtak je bio u Pioniru da osjeti atmosferu evroligaškog derbija, ali i bodri klub za koji kaže da navija od malena.

"Pratim sve Partizanove utakmice, a sada sam ugrabio priliku da uživo odgledam jednu", rekao je Pavlović "Sportskom žurnalu".

On je dodao da je Evroliga ove sezone "mnogo jaka", djelom zbog brojnih NBA pojačanja, pa bi zato svaku pobjedu crno-bijelih trebalo "vrednovati dvostruko".

Iako je još rano za konkretnu priču o tome, Pavlović u izjavi za "Žurnal" nije isključio mogućnost da se u dogledno vrijeme pridruži Pekoviću i Lou.

"Dugo već radim individualno i nadam se da ću uskoro potpisati za neki klub. Čekam da se završi 'lokaut', pošto mi je prioritet igranje u Americi, ali ako to propadne, onda ću vjerovatno pronaći angažman u Evropi. Možda to bude i Partizan".

Nekadašnji saigrač Lebrona Džejmsa u Klivlendu, apostrofirao je Vladimira Lučića kao igrača koji mu se najviše sviđa u taboru crno-bijelih i koji bi mogao da prođe u NBA ligi.

Pavlović uskoro puni 28 godina, visok je 201 centimetar, a "preko bare" se otisnuo 2003. iz podgoričke Budućnosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC