• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea isprašila Zvezdu

Crvena zvezda Beograd ostaće košarkašima Igokee i dalje u lijepoj uspomeni.

 Igokea isprašila Zvezdu Izvor: MONDO

Poslije prve pobjede nad Zvezdom u regionalnoj ligi u klupskoj istoriji, "igosi" su u ponedjeljak uveče dočekali Beograđane u prijateljskom dvoboju i opet ih isprašili.

Igokea - Crvena zvezda Beograd - 94:73 (26:19, 24:21, 16:17, 28:16).


Od početka do kraja susreta, tim Dragana Bajića, koji ove sezone ne igra ABA ligu, diktirao je tempo, konstantno dizao prednost i na kraju više nego zasluženo stigao do visoke pobjede nad crveno-bijelima.

Pred oko 3.000 gledalaca u dvorani u Laktašima, Zvezda je imala podršku tristotinjak Delija, čije navijanje je pomoglo mladom timu Svetislava Pešića samo da bude bolji u trećem periodu.

Kod domaćina najefikasniji bili su Milan Dozet sa 17 poena, a solidan učinak ostvarili su i Nebojša Joksimović i Bojan Đurica sa po 14 koševa.


U beogradskom timu odskočili su Nemanja Nedović (15), Savo Lešić (13) i Uroš Nikolić sa tri pogotka manje.

Trener Zvezde Svetislav Pešić uručio je u ponedjeljak crveno-bijeli dres predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku sa brojem jedan i njegovim prezimenom na leđima.

"Hvala predsjedniku na svim pohvalama koje nam je uputio. I mi smo srećni što smo u Banjaluci, jer, kako predsjednik kaže, ovdje ima malo više navijača Zvezde nego Partizana i drago nam je što će nas gledati. Već smo obavili intenzivan trening i imamo mnogo razloga da se predstavimo na najbolji način i zbog naših navijača, kao i zbog ostalih ljubitelja košarke. Biće ovo prilika za moju mladu ekipu da osjeti igranje na gostujućim terenima, jer to je ono što nam treba u daljem razvoju ekipe i to je problem sa kojim se trenutno suočavamo", istakao je Pešić prije utakmice.

Predsjednik Milorad Dodik naglasio je da je značajno to što eminentna imena srpske i svjetske košarke dolaze da igraju utakmice u Republici Srpskoj, pa makar to bio i revijalni karakter.

"Srećan sam i zadovoljan što je eminentno ime naše srpske košarke i košarke bivše Jugoslavije ovdje kod nas. Ovo je prilika da mu zahvalim za to što je došao sa ekipom, jer ovdje ima mnogo navijača Crvene zvezde, a uz to smo i evocirali uspomene na brojna takmičenja i razgovarali o tome na koji način sport može da bude društveno koristan. Sve ono što je Pešić osvojio u svojoj karijeri dovoljno govori o njemu. Zahvaljujem im što su našli vremena da nam gostuju i želim uspjeh njegovoj ekipi, kao i njemu u daljem radu sa ostalim timovima koje bude vodio. Želim da se ugodno osjeća u našem gradu, jer je ovo ipak revijalna utakmica", izjavio je Dodik, prenosi "Glas Srpske".

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC