• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Darko, ima vremena, pričaćemo...

Selektor Srbije nije želio da se upusti u medijsko prepucavanje sa centrom Minesote, povodom "prozivke" oko (ne)pozivanja u srpsku reprezentaciju.

 Ivković: Darko, ima vremena, pričaćemo... Izvor: MONDO

Dušan Ivković mirno je reagovao na vjerovatno najoštriji verbalni napad koji je pretrpio za 30 i "kusur" godina bavljenja trenerskim poslom.

Darko Miličić je neprimjerenim riječima prokomentarisao svoje odsustvo iz nacionalnog tima na posljednjim velikim takmičenjima, optuživši Ivkovića da je lagao "kao pas" kada je na Evropskom prvenstvu u Litvaniji rekao novinarima da mu Miličić nije odgovarao na telefonske pozive.

"U svakoj prilici sam se trudio da igrači budu maksimalno zaštićeni. U reprezentaciji su uvijek igrali oni koji žele. Nikad nisam bio pristalica prinuđivanja i prisile sa disciplinskim kaznama. I ove godine bilo je igrača koji iz raznih razloga nisu mogli da igraju za srpsku reprezentaciju, pa ni protiv jednog nije pokrenut disciplinski postupak", reagovao je Ivković iz Atine.

Selektor Srbije, o čijem ostanku na kormilu "orlova" se još niko nije konkretno izjasnio, dodao je da ne želi da polemiše i navodi koliko puta su ljudi iz trenerske kancelarije nacionalnog tima i on lično zvali Darka Miličića.

"Nekada ćemo se sresti i pogledati u oči. Najbolje bi bilo da tada, u direktnom razgovoru, razriješimo sve", zaključio je Ivković.

Prije Miličića se na Dudinu "verziju" iz Litvanije požalio i Igor Rakočević, rekavši da je ljetos apsolutno bio spreman da se stavi na raspolaganje selektoru, ali da nije dobio poziv da se priključi pripremama.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC