• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: Ostajemo u ovom sastavu

Jan Veseli ponovo u Partizanu? Nema navijača crno-bijelih koji to ne bi volio, ali koliko je to realno? Trener Jovanović kaže da je tim formiran.

 Jovanović: Ostajemo u ovom sastavu Izvor: MONDO

Iako se lokaut u NBA ligi nalazi u punom zamahu i iako je Jan Veseli iz Kalifornije poručio da mu je "dosadno" i da mu se igra košarka, njegov povratak na teren u crno-bijelom dresu nije ralna opcija.

"Ne pridajemo posebnu pažnju događajima u NBA Ligi, odnosno pratimo lokaut onoliko koliko moramo (zbog Nikole Pekovića). Nisam pročitao Janovu izjavu ali mogu da kažem da će Partizan sigurno ostati u sadašnjem sastavu. Ljudi iz uprave i ja smo sigurni u ljude koje smo birali i vjerujem da će se na kraju sezone pokazati da smo bili u pravu", rekao je trener košarkaša Partizan mt:s Vladimir Jovanović na konferenciji za novinare uoči utakmice Evrolige protiv Armanija.

Trener crno-bijelih iskoristio je priču o egzodusu NBA igrača u Evropu da naglasi kako Peković nije ljetos doveden u kao bilo koji NBA igrač već kao "dio porodice" i košarkaš koji se u Partizanu afirmisao.

"Ne možemo da utičemo na lokaut, ali dosta od njega zavisimo. Dovođenje Pekovića bio je rizik, kao i dovođenje Milana Mačvana zato što do januara nema pravo nastupa u ABA ligi, ali bez obzira na to napravili smo pravi potez u slučaju obojice", naglasio je trener "parnog valjka".

Jovanović je rekao i da mu nije lako da priprema utakmice u dva takmičenja sa i bez Mačvana, jer to utiče i na status drugih igrača na tim pozicijama, međutim "niko u timu oko toga ne pravi ni najmanji problem".

"Prošle sezone imali smo u timu pet stranaca. To je bila nova situacija i ovo sada je nova situacija, na koju se samo treba naviknuti", rekao je Jovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC