• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rudi Fernandez ne želi da se vrati u NBA

Španski reprezentativac želi da ostane u Real Madridu i po okončanju lokauta u najjačoj ligi svijeta.

 Rudi Fernandez ne želi da se vrati u NBA Izvor: MONDO

Najjača košarkaška liga na svijetu, NBA, trebalo bi da startuje 25. decembra poslije konačnog dogovora rukovodstva lige i sindikata igrača.

Kraj lokauta znači i da će mnogi igrači koji su u međuvremenu zaigrali u Evropi, okončati kratkoročne ugovore i vratiti se u SAD.

Rudi Fernandez neće biti jedan od njih. Španski mediji prenijeli su da je reprezentativac "crvene furije" spreman da i po završetku lokauta u NBA ligi ostane u Real Madridu.

Košarkaš Dalasa je krajem septembra potpisao ugovor sa "kraljevskim klubom", za koji sa uspjehom nastupa u španskoj Endesa ligi i Evroligi. Fernandezov ugovor sa Madriđanima ima i klauzulu o ostanku u klubu nakon što mu istekne ugovor sa Dalasom.

On ima potpisan ugovor do juna 2012. sa Mavsima, za koje nije ni nastupao nakon što je krajem prošle godine trejdovan iz Portlanda.

Sjajni šuter će ovih dana otići u Dalas kako bi sa čelnicima Maveriksa postigao dogovor o nastavku karijere u Evropi. Svjestan da u Dalasu ne igra baš važnu rolu, Fernandez je spreman da otkupi preostali dio ugovora sa NBA ligašem i praktično bez prekida nastavi karijeru u Realu.

Svi u "kraljevskom klubu" vjeruju da će Rudi uspješno završiti posao u SAD, a Real je navodno spreman i da izdvoji deo za otkup ugovora.

Fernandez uživa u Realu, sa kojim je postigao dogovor do 2015. godine za 2,1 milion evra po sezoni, čime je postao najplaćeniji španski igrač.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC