• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peković: Pobjeda nad Makabijem za kraj!

Snažni centar narednog ponedjeljka se vraća u SAD, kako bi 9. decembra bio na otvaranju trening kampa Minesote.

 Peković: Pobjeda nad Makabijem za kraj! Izvor: MONDO

Nažalost Partizanovih navijača, famozni "lokaut" u NBA ligi praktično je završen i Nikola Peković će po slovu ugovora uskoro morati da se oprosti od crno-bijelog dresa, po drugi put u karijeri.

"Bilo mi je teško i 2008, tako je i sada. Vrlo rado bih ostao u Partizanu, ali to nije moguće. Igraću još protiv Makabija, a u ponedjeljak moram na avion za Ameriku", rekao je Peković novinarima poslije meča sa Hemofarmom.

Reprezentativac Crne Gore ljetos je potpisao za crno-bijele kako za vrijeme "lokauta" ne bi sjedio skrštenih ruku, ali i sa željom da pomogne mladom timu da ostvari što bolje rezultate, prvenstveno u jakoj grupi Evrolige.

"Saigrači i stručni štab su mi mnogo pomogli, a vjerujem da sam i ja njima. Drago mi je što dobro stojimo na oba fronta i želja mi je da se u četvrtak oprostim pobjedom", jasan je Peković.

"Makabi nas je savladao dva puta u Tel Avivu, ali u Pioniru će mu biti mnogo teže. Sigurno je da ćemo ostaviti srce na terenu".

Peković ima ugovor sa Timbervulvsima do kraja sezone 2012/13, a kaže da bi i nakon toga volio da ostane u NBA ligi.

"Jeste da se igra puno utakmica, ali ljeti ima mnogo vremena za odmor, što pomaže da karijera duže traje. To ne znači da se jednog dana ponovo neću vratiti u Partizan", zaključio je popularni "Pekmen".

Da je "kam-bek" NBA igrača iz Evrope već počeo, govori i to što će Makabi u Beograd doputovati bez plejmejkera Džordana Farmara, ubjedljivo najkorisnijeg pojedinca izraelskog prvaka u dosadašnjih šest kola.

Serž Ibaka odigraće još jednu utakmicu za Real, dok će Rudi Fernandez pokušati da raskine ugovor sa Dalas Maveriksima, kako bi nastavio karijeru u Madridu.

(I.B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC